Ψεκασμοί 2 μέρες πριν τις μεγάλες κινητοποιήσεις της ΔΕΘ ….. by Lit Maiden


Φρένο και στροφή στο πρώτο στενό που βρήκα ενώ έφευγα για να βγω περιφερειακό. Μόλις τις είδα τις γραμμούλες, δεν μπόρεσα να μην τις καταγράψω. Ήταν γύρω στις 14.30 και βρισκόμουν πάνω ακριβώς από το Καυτανζόγλειο στάδιο.

Δεν είναι δυνατόν, είπα από μέσα μου. Πάλι; Πάλι μας ψεκάζουν όπως ψέκαζαν πριν το καλοκαίρι με τους Αγανακτισμένους του Λευκού Πύργου, όταν ήταν το κίνημα στις αρχές του, όταν φοβήθηκαν μετά από τις πρώτες μεγάλες πορείες που πραγματοποιήθηκαν στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης;

Και όμως. Πάλι πριν από τα μεγάλα συλλαλητήρια, τις μεγάλες πορείες που θα κατεβάσουν κόσμο (όχι αστεία) κάτω γύρω από την ΔΕΘ, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ξανά αυτό το όπλο για να είμαστε με πονοκεφάλους και να αισθανόμαστε μια κόπωση.

Ψεκάστε κύριοι. Ψεκάστε όσο θέλετε. Εγώ θα κατέβω το Σάββατο και 40 πυρετό να έχω γιατί έχω το ισχυρότερο αντίδοτο που υπάρχει ενάντια στα χημικά σας. Λέγεται ΔΙΚΙΟ (με γερή δόση αηδίας απέναντι στο φασιστικό κράτος, μεταμφιεσμένο σε δημοκρατία για τα μάτια του κόσμου).

Lit Maiden

Creative Commons License
This work by https://mysatelite.wordpress.com/ is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ψεκασμοί 2 μέρες πριν τις μεγάλες κινητοποιήσεις της ΔΕΘ ….. by Lit Maiden

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s