Νέα επίθεση του Παπανδρέου εναντίον του λαού για να σωθεί το καθεστώς του


Οι αποφάσεις που πήρε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο της εντολοδόχου των τοκογλύφων κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και οι οποίες ανακοινώθηκαν από τον κ. Βενιζέλο, αποδεικνύουν περίτρανα ένα πράγμα. Σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν είναι διατεθειμένο να μειώσει το κρατικοδίαιτο καθεστώς του. Σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένο να περιορίσει τις κρατικές δαπάνες του σπάταλου και αναποτελεσματικού δημοσίου.

Απεναντίας στράφηκε και πάλι εναντίον του λαού. Εναντίον των ελλήνων πολιτών που «εγκλημάτησαν» με την απόκτηση ενός ακινήτου. Μπαίνει λοιπόν νέο χαράτσι στα ακίνητα και μάλιστα, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, αυτό θα καταβάλλεται μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Δηλαδή όποιος πολίτης δεν έχει χρήματα να καταβάλει το χαράτσι, σε πρώτη φάση ο Παπανδρέου θα του κόψει το ρεύμα και στη συνέχεια θα του βγάλει το σπίτι στον πλειστηριασμό.

Στην συνέντευξή του ο κ. Βενιζέλος εξέθεσε τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι τόσο ο κ. Παπανδρέου, όσο και ο ίδιος είχαν επικοινωνία μαζί του και τον ενημέρωσαν. Η δε μεταξύ τους συζήτηση ήταν «υψηλού επιπέδου» όπως είπε.

Περιμένουμε να δούμε αν ο Α. Σαμαράς συμφωνεί με το νέο χαράτσι στα ακίνητα.

http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/09/blog-post_8411.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s