Το ΠΑΣΟΚικό κράτος κατά των πολιτών


monopoly_pasok_Λίγοι είναι οι Έλληνες που από τις ώρες που μεσολάβησαν από τις κυνικές δηλώσεις του ΠΑΣΟΚου υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν ξέρουν πια τι τους περιμένει. Τώρα, όλοι ξέρουν. Νέο χαράτσι επιβλήθηκε, ανήθικο, αδικαιολόγητο, καταχρηστικό, απέναντι σε ανυπεράσπιστους στην αυθαιρεσία του αστικού κράτους πολίτες.

Μια νεοφιλελεύθερη αστική κυβέρνηση, επιβάλλει ένα κομμουνιστικό μέτρο, στρεφόμενη με πολύ σκληρό τρόπο κατά της ιδιοκτησίας, ακόμα και όταν αυτή δεν είναι εκμεταλλεύσιμη. Μάλιστα, το χαράτσι θα επιβληθεί και θα καταβληθεί μέσω της ΔΕΗ, ώστε οι πολίτες να μην έχουν άλλη επιλογή, από το να πληρώσουν. Όποιος δεν πληρώσει, σε πρώτη φάση θα μένει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τόσο «απλά». Και η ελληνική μεσαία τάξη, αν δεν αντιδράσει δυναμικά, θα καταρρεύσει.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση η οποία αυθαιρετεί βάναυσα, με διάφορα προσχήματα, εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση, η οποία ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ τα συμφέροντα του Ελληνισμού, αλλά μεριμνά μόνο για τις καλές σχέσεις της με υπερεθνικά κέντρα λήψης αποφάσεων.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση, η οποία παραδίδει ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας, γονατίζοντας τον κόσμο και προετοιμαζόμενη για ευρείας κλίμακας καταστολή τους επόμενους μήνες.

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια κυβέρνηση που θεσμοθετεί την ανεργία, που στέλνει τους με υψηλή κατάρτιση νέους μας στο εξωτερικό, που ουσιαστικά «αντικαθιστά» τον γηγενή ελληνικό πληθυσμό, με λαθρομετανάστες από τον Τρίτο Κόσμο, ώστε να στήσει μια επανεκκίνηση της οικονομίας, σε βάση χαμηλού κόστους, άσχετα αν αυτό διαλύει την κοινωνία μας και τη συνοχή της.

Απλά, δεν τους ενδιαφέρει. Όπως δεν ενδιαφέρει και καθόλου τους περισσότερους από εμάς η μακροημέρευση της πιο επικίνδυνης και ανάλγητης κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τον τόπο…

Νίκος Χιδίρογλου

 

http://www.elora.gr/portal/greece/14-economy/3339-2011-09-11-19-36-34

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s