Αναμένονται προβλήματα στις πτήσεις


Στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Εξήγγειλαν 24ωρη απεργία και τετράωρη στάση εργασίας.

Στέλιος Μπαμιατζής

Δυναμικές κινητοποιήσεις πρέπει να αναμένονται από την Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, η οποία προχωρά σε σειρά κινήσεων, με οικονομικά κυρίως αιτήματα.

Συγκεκριμένα, οι Ελεγκτές εξήγγειλαν εικοσιτετράωρη απεργία την Κυριακή 25/09/2011 και την κήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 28/09/2011, από τις 12 έως τις τέσσερις.

Επίσης εξήγγειλαν τη συμμετοχή του κλάδου στις απεργίες της ΑΔΕΔΥ, όποτε και αν προκηρυχθούν αυτές και από σήμερα και μετά την λήξη της βάρδιας τους, οι ελεγκτές θα παραμένουν στους χώρους δουλειάς των, όλο το εικοσιτετράωρο και μέχρι την ανάληψη εργασίας στην επόμενη βάρδια τους, χωρίς να παρεμποδίζουν την εργασία των άλλων.

Το ίδιο ισχύει και για τους ελεγκτές που εργάζονται σε επιτελικές θέσεις γραφείων, οι οποίοι μετά την εργασία τους θα συγκεντρώνονται στον χώρο δουλειάς της επιχειρησιακής μονάδας στην οποίαν ανήκουν.

Το Δ.Σ της ΕΕΕΚΕ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι θα περιφρουρήσει και θα συντονίσει την κινητοποίηση του κλάδου και καλεί κάθε μέλος της Ένωσης χωριστά να την περιφρουρήσει και το ίδιο προσωπικά.

http://news247.gr/ellada/eidiseis/anamenontai_provlhmata_stis_pthseis.1376485.html

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s