Πού Φωλιάζει το πρόβλημα!


Διαβάστε με προσοχή αυτό το κείμενο.  Είναι διαφωτιστικό, δίνει μερικές απαντήσεις που δεν βρίσκονται εύκολα σε άλλα κείμενα και μας βοηθάει να ξεθολώσουμε το τοπίο και να διακρίνουμε πού ακριβώς κρύβεται ο Εχθρός!  Ο Πυρήνας του προβλήματος της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης και της δικής μας συνοψίζεται στην εξής φράση: “Όταν ο Άνθρωπος Διαθέτει και Ασκεί Ανεξέλεγκτη Εξουσία, Οπωσδήποτε θα την Καταχραστεί”!

Από αυτή τη Διαπίστωση ξεκίνησαν όλες οι Κρίσεις της Ιστορίας του Ανθρώπου στη Γη και αυτή η Διαπίστωση περιλαμβάνει τους Λόγους και τις Αιτίες που οδήγησαν όλες τις Αυτοκρατορίες που γνωρίζουμε στην Πτώση τους. Οι Τραπεζίτες, φρόντισαν να Εξαφανίσουν κάθε Ίχνος Ελέγχου των Ενεργειών τους από τις Κυβερνήσεις Εξαγοράζοντας την Εκλογή τους, ώστε να μπορούν να Λειτουργούν Ανεξέλεγκτα στοχεύοντας μόνιμα στην Αύξηση της Ισχύος τους! Και οι Κυβερνήσεις, με τη σειρά τους, φρόντισαν να Εξαφανίσουν κάθε Ίχνος Ελέγχου των Ενεργειών τους από τις Θεσμοθετημένες Εξουσίες της Δημοκρατίας, δηλαδή, τη Νομοθετική και τη Δικαστική, για τους ίδιους Λόγους!

Άρα οι Ηθικοί και Πραγματικοί Αυτουργοί της Παγκόσμιας Οικονομίας και φυσικά και υπεύθυνοι και υπόλογοι για την Πτώχευση της Ελλάδας, είναι

1) οι Πολιτικοί γιατί ορκίζονται να προστατεύουν την “Κοινωνία” από τους εχθρούς της και όχι να εξαγοράζονται χυδαία για να σιωπούν και να ληστεύουν τους Πολίτες,

2) οι Τραπεζίτες, και

3) οι Πολυεθνικές. Μπορεί αυτές οι διαπιστώσεις να ακούγονται απλές, όμως σε αυτές θα πρέπει να επικεντρωθούμε, αν θέλουμε να βελτιώσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Τουλάχιστον, οι τρεις Διεθνείς Ομάδες των Νονών αποκαλύφτηκαν, ας είναι καλά το διαδίκτυο! Γνωρίζετε ότι οι δικοί μας προσπάθησαν να χειραγωγήσουν τη…Google για να μας “χώσουν μέσα” ως τρομοκράτες με αποτέλεσμα τα στελέχη της Google να βάλουν τα γέλια και να τους ρωτάνε ειρωνικά…δηλαδή, θέλετε να φιμώσετε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μπλόγκερς με τη κατηγορία ότι σπείρουν τρομοκρατικές ειδήσεις…You can’t be serious!

Η περίπτωση της Ελλάδας είναι κραυγαλέα προκλητική γιατί οι Έλληνες Πολιτικοί δεν επέτρεψαν Συνταγματικά και Νομικά να Ισχύει κανένας απολύτως Ουσιαστικός Θεσμικός Μηχανισμός Ελέγχου των Ενεργειών τους. Χρησιμοποίησαν την πολυπλοκότητα και δυσνόητη από το ευρύτερο κοινό, Νομική Επιστήμη για να δημιουργήσουν ένα δαιδαλώδες Διάτρητο από όλες τις πλευρές Σύνταγμα και ένα Σύστημα Εξεταστικών και Ανακριτικών Επιτροπών που δεν οδηγεί ποτέ στη Δικαιοσύνη, πέρα από τον τελείως απαράδεκτο Νόμο περί Ευθύνης Υπουργών! Μερικά ελάχιστα άλλα Κράτη κατόρθωσαν και Διαχώρισαν τις τρεις Εξουσίες, Κυβέρνηση, Βουλή, Δικαστικό με αποτέλεσμα οι Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής που Ελέγχουν κάθε είδους Κυβερνητική Εξουσία, να έχουν το Συνταγματικό Ελεύθερο Δικαίωμα από κοινού με το Δικαστικό Σώμα, να Καταδικάζουν Μέλη της Κυβέρνησης όταν αυτά αποδεικνύεται ότι Παρανομούν και Κάνουν Καταχρήσεις.

Το Αποτέλεσμα της αχρήστευσης όλων των Θεσμικών Μηχανισμών Ελέγχου των Τραπεζών και των Κυβερνήσεων των Κρατών της Δύσης, ήταν να έχουν ξεφύγει τελείως από κάθε είδους Λογική και να παρασυρθούν από τα «Ζωώδη Ένστικτα» τους, αποκτώντας όλο και περισσότερα «Αμύθητα Κέρδη» που τους οδήγησαν τελικά στην Κατάρρευση! Το παράδοξο είναι ότι «Γνώριζαν» ότι αυτά τα Κέρδη ήταν «Τοξικά» δηλαδή, άνευ αντικρίσματος. Πίστευαν όμως, ότι θα μπορούσαν να διαιωνίσουν τα «Παιγνίδια» τους επ’άπειρον! Οι φωνές αρκετών καθηγητών της Οικονομίας είχαν κρούση τον Κώδωνα του Κινδύνου, όμως το Μέγεθος των Κερδών και η ευκολία με την οποίαν τα οικειοποιούνταν και θησαύριζαν τους είχαν τυφλώσει!

Το Συμπέρασμα είναι ότι η «Κοινωνία» κατάλαβε πώς Λειτουργεί το Παγκόσμιο Τραπεζικό Κατεστημένο, οι Πολυεθνικές και οι Δήθεν Δημοκρατικές Κυβερνητικές της Δύσης και απαιτεί, εδώ και τώρα Επαναστατικές Συνταγματικές Διαρθρωτικές Αλλαγές με τη δημιουργία Τελείως Ανεξάρτητων και Ασυμβίβαστων Εξουσιών Αυστηρού Ελέγχου όλων όσων Ασκούν Πολιτική και Οικονομική Εξουσία.

Για αυτό, δεν ακούσαμε τίποτα το συγκεκριμένο από τη χθεσινή τρίωρη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά!

«Το Χρήμα» πρέπει να πάψει να αποτελεί «Αντικείμενο» Επιχειρηματικής Δράσης από οποιονδήποτε! Δεν ανήκει σε κανέναν! Οι Λαοί πρέπει να το πάρουν πίσω την ανεκμετάλλευτη χρήση του και να καταργήσουν τις Εμπορικές Τράπεζες.

Ποίοι είναι αλήθεια αυτοί οι κύριοι που έχουν το θράσος να μας καταδυναστεύουν ελέγχοντας το οξυγόνο που αναπνέουμε!

“Το Χρήμα” πρέπει να Προσφέρεται από τις Κυβερνήσεις με μια μονάδα μόνον προσαύξησης των Δανείων για τα λειτουργικά έξοδα της Κρατικής Τράπεζας. «Το Χρήμα» είναι το οξυγόνο της Ζωής, και πρέπει να πάψουν οι Τραπεζίτες και οι Κυβερνήσεις να το Εκμεταλλεύονται τόσο απροκάλυπτα στη ρίζα του αυξάνοντας το κόστος του δέκα φορές επάνω, χωρίς να Προσφέρουν Καμία Απολύτως Πρόσθετη Αξία στην Ελεύθερη Οικονομία της Κοινωνίας.

Πιο προκλητικό και τελείως “Άχρηστο Νταβατζιλίκι” από αυτό δεν υπάρχει στον Πλανήτη!

Κατόρθωσαν και έπεισαν τον Κόσμο ότι είναι “Φυσιολογικό” να Δανείζεσαι για να Ζήσεις! Με τον ίδιο τρόπο βοηθούν και τις Κυβερνήσεις να Δανείζονται για τα Λειτουργικά Έξοδα του Κράτους και να το επικοινωνούν ως ένα φυσιολογικό φαινόμενο στους Πολίτες! Οι επιχειρήσεις και τα κράτη θα πρέπει να υποχρεωθούν να λειτουργούν αποκλειστικά με τα δικά τους Κεφάλαια μόνον και με απόλυτα ισορροπημένα Έσοδα/Έξοδα με προβλεπόμενο πάντα ένα λογικό Κέδρος! Αν χρειάζονται Κεφάλαια για επενδύσεις μπορούν να προσφεύγουν και οι δύο στις Χρηματαγορές!

Τα άφθονα και εύκολα Δάνεια για έξοδα επιβίωσης της Οικογένειας και για τα Λειτουργικά Έξοδα του Κράτους και της Επιχείρησης πρέπει να Απαγορευτούν γιατί οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση και στη δήμευση περιουσιών!

Οι Τραπεζίτες και οι πουλημένοι και διεφθαρμένοι Κυβερνήτες Αποκαλύφθηκαν! Μπορεί να αργήσουμε να τους εξαφανίσουμε, όμως θα τους εξαφανίσουμε! Δεν γλιτώνουν με τίποτα!

Διαβάστε τη Διακήρυξη της “Σιωπηλής Πλειοψηφίας” http://www.siopili.gr Αν συμφωνείτε, γίνετε αμέσως μέλος. Αυτή είναι η μοναδική δύναμή μας, ας μη την αφήνουμε σκόρπια και άχρηστη… συγκεντρωμένη, ίσως κάνει “κάτι”!

 

http://siopilipliopsifia.gr/?p=972

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s