Βουλευτές ΠΑΣΟΚ σε απόγνωση: «Ανησυχούμε για τη ζωή μας»!


ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ

Αίθουσα ψυχανάλυσης θυμίζει το εντευκτήριο της Βουλής όπου συχνάζουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Τι φοβούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ; Την πτώση της κυβέρνησης;  Την πτώχευση της χώρας; Ή μήπως την πιθανότητα της μη επανεκλογής τους.

Και τα τρία συν ένα ακόμη: Τις ακραίες αντιδράσεις των πολιτών στις εκλογικές τους περιφέρειες.

– «Δεν αισθανόμαστε ασφαλείς»! 

– «Ανησυχούμε για τη ζωή μας»!

– «Δεν θέλει πολύ κάποιος απολυμένος να βάλει μπουρλότο»!

– «Γέμισαν τον τόπο αφίσες με τις φωτογραφίες μας και από κάτω γράφουν προδότες»!

– «Ούτε δοσίλογοι να ήμασταν»!

– «Δεν τολμάμε να πάμε σε καφενεία, μας έφαγαν»!

Μια βόλτα στο εντευκτήριο της Βουλής αρκεί για να αντιληφθεί κανείς την κατάσταση  απελπισίας στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, την ανησυχία που διακατέχει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Εκεί, στη Βουλή βρίσκεται ο ορισμός της κρίσης, όχι στα παγκάκια που γέμισαν άστεγους οικογενειάρχες.

«Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σ’ αυτό που γίνεται στη κοινωνία. Έχουμε υπερβεί κάθε όριο, ο κόσμος είναι σε απόγνωση κι εμείς βγαίνουμε συνεχώς και ζητάμε νέους φόρους, νέα χαράτσια».

Δίπλα στον νεαρό βουλευτή Πελοποννήσου, που ωρύεται σαν αγανακτισμένος πολίτης της πλατείας Συντάγματος, κάθεται μια.. παλιά καραβάνα της Θεσσαλονίκης.

«Αν νομίζουν ότι θα συναινέσουμε στις απολύσεις δημόσιων υπαλλήλων, είναι γελασμένοι. Αυτά τα μέτρα μόνο με τα τανκ του Πάγκαλου θα περάσουν».

Στοοοπ!.. Ησυχάστε!.. Δεν θα με τρελάνετε εσείς.. Εσείς ψηφίσατε το Μνημόνιο Ι και το Μνημόνιο ΙΙ (ζήλεψα το Ζάππειο Ι και ΙΙ του Σαμαρά!), όχι εγώ.

Και μη μου πείτε ότι σας εξέλεξε ο λαός και κουραφέξαλα.

Ο ελληνικός λαός σας επέλεξε για να τον αντιπροσωπεύσετε, όχι να τον ληστέψετε.

Ο ελληνικός λαός σας εξέλεξε να τον προστατέψετε, όχι να τον διαπομπεύσετε.

Σκάστε λοιπόν!.. Που βρίσκομαι κύριοι.. Σε τραπέζι βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή ή στο Συνδικάτο Οικοδόμων στην Κάνιγγος;

Είστε βουλευτές της συμπολίτευσης, σοβαρευτείτε επιτέλους!

Εντάξει, καφενείο είναι, δεν λέω.. Λέμε και καμία μαλακία που και που. Σαν το ανέκδοτο με το λαγουδάκο που διέδιδε ανυπόστατες φήμες για τον βασιλιά της ζούγκλας. Αυτό που ζω όμως εδώ, υπερβαίνει κάθε φαντασία.

Είστε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πρέπει να το πιστέψετε.

http://www.pheme.gr/article.aspx?id=1255

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s