Εμβολιασμοί: Τώρα που κρυώνει ο καιρός, μη σας πιάσουν πάλι κορόιδα. Δείτε τα βίντεο …..by Lit Maiden


Τώρα που κρυώνει ο καιρός και θα δούμε τον χειμώνα να χτυπά την πόρτα μας σε λίγο, ίσως αρχίσουν πάλι τα δελτία ειδήσεων και ο τύπος να παίζουν τον ρόλο του διαφημιστή φαρμακευτικών εταιριών και (εύχομαι) άθελα τους να βοηθάνε στη δημογραφική διαμόρφωση του πλανήτη ως απώτερο σχέδιο ηγετικών προσωπικοτήτων.

Θα αρχίσουν και πάλι οι τρομοκρατικές προβολές επιδημιών, θα χτυπήσει άλλη φρικτή νόσος την Ευρώπη ερχόμενη από την Ταϊλάνδη ή το Μπαγκλαντές, ίσως – για ποικιλία – και από απόμακρη περιοχή του Μπουρούντι. Με την ανακάλυψη της ένοχης μύγας, του μπαμπέσικου ποταμίσιου κουνουπιού, της τρελής τσαχπινογαργαλιάρας αγελάδας και του κακαρωμένου πουλερικού, θα προστεθεί ο ζαβλακωμένος μπάμπουρας. Πασαρέλα μετά οι ειδικοί από τα κανάλια για να μας μιλήσουν περί εμβολίου που βρέθηκε και καταπολεμά τη θανατηφόρα αρρώστια.

Επειδή τα βλέπουμε κάθε χρόνο επανάληψη σαν τα σίριαλ ιδιωτικών καναλιών το καλοκαίρι, είπα να τους προλάβω αυτή τη φορά. Μην μασάτε μόνο την προπαγάνδα. Δείτε πάλι τα βίντεο που γυρίστηκαν για το Η1Ν1, για το σχέδιο μείωσης του πληθυσμού και κρίνετε μόνοι σας αν θα κάνετε τους εμβολιασμούς. Ήδη να πω πως κάποια βίντεο που έθεταν καθαρά επιχειρήματα κατά των εμβολιασμών σβήστηκαν από το YouTube. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Lit Maiden


Creative Commons License
This work by https://mysatelite.wordpress.com/ is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivs 3.0 Unported License.
———————————————————————–

Εμβολιασμός ή όχι για τη νέα γρίπη H1N1; Δείτε τα video

Το blog emvolia.wordpress.com έχει ανεβάσει κάποια video που υποστηρίζουν για ποιους λόγους δεν πρέπει κάποιος να εμβολιαστεί για τη νέα γρίπη H1N1.

Η Άλισον Τζόουνς, ειδικευμένη ερευνήτρια εμβολίων, μιλάει για τα νέα εμβόλια και τους κινδύνους που κρύβουν

Η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας, Dr Rauni Kilde, μιλά για τους στόχους μείωσης του Παγκόσμιου Πληθυσμού, από τους Παγκοσμιοποιητές, και το ρόλο των εμβολίων.

Η Επανάσταση της Γρίπης των Χοίρων: Μείωση Πληθυσμού και Ευγονική.

To εμβόλιο κατά της γρίπης Η1Ν1 και η σύνδεσή του με την ευγονική του “Νέου Κόσμου”

http://www.dentnews.net/?p=7759

http://emvolia.wordpress.com/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s