«Ελευθερία ή θάνατος»….


Όλοι οι πολιτικοί που πέρασαν από την εξουσία αλλά και από την αξιωματική αντιπολίτευση από το 74 και μετά ,στην ουσία προωθηθήκαν από «στοές» «λέσχες» και κέντρα που όλοι πλέον γνωρίζουν και ο καθένας έπαιξε καλά τον ρόλο του ώστε η Ελλάδα από ισχυρή οικονομικά χώρα (1972 ισοτιμία δραχμής δολαρίου 1/30 και τιμή χρυσής λίρας 300 δραχμές με 10,16% ρυθμό ανάπτυξης) να καταντήσει χρόνο με τον χρόνο ένα υπερχρεωμένο κράτος .Τα δυο μεγάλα κόμματα στην προσπάθεια να χτισουν τους κομματικούς τους στρατούς γέμισαν τον δημόσιο τομέα με χιλιάδες χιλιάδων κόσμου και αυτό γίνονταν για δεκαετίες . Πολλά δις πλήρωσε, πληρώνει και θα πληρώνει ο Έλληνας πολίτης για αυτούς τους κομματικούς στρατούς.


Με τις πλάτες το κεφαλαίου αυτά τα κόμματα σπαταλούσαν τεράστια ποσά για προεκλογικές εκστρατείες στον δρόμο προς την νίκη. Γι αυτό και το κεφάλαιο δεν έμεινε παραπονεμένο όλα αυτά τα χρόνια, κουμπάροι και μπατζανακια έκαναν χρυσές δουλειές και με τους μεν και με τους δε εις βάρος της πατρίδας και του κοσμάκη. Τώρα για τα σκάνδαλα των κομμάτων και τις μίζες δεν θα μιλήσω εγώ, το θεωρώ περιττό

… Βέβαια οι τόσο έξυπνοι πολιτικοί που μας κυβερνούν όλα αυτά τα κοντά 40 χρόνια ούτε που σκεφτήκαν ότι η Ελλάδα μπορεί και να έχει πετρέλαια μιας και όλα τα κράτη στην μεσόγειο έχουν το κάτι τις του. Για αυτό μάλιστα και ο κύριος Σημίτης απαγόρευσε όλες τις έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο (άγιος άνθρωπος ). Το ΙΓΜΕ και καμιά σαρανταριά επιστήμονες που ωρύονταν για τα κοιτάσματα πετρελαίου φυσικού αερίου χρυσού ουράνιου και άλλων υπέρπολυτίμων ορυκτών ήταν τσομπάνηδες, ενώ οι πολιτικοί της πλάκας που μας κυβερνούν είναι οι ειδήμονες . Και πώς να μην είναι, αφού ποτέ κανένας υπουργός δεν είχε σχέση με το αντικείμενο του υπουργείου του (πχ Δικηγόρος στο υπουργείο υγείας, τι θα κάνεις ρε φίλε, μήνυση στα νεφρά που δεν δουλεύουν???).

Ασε που δεν έχουν κολλήσει έστω και ένα ένσημο, άσε που ελάχιστοι είναι εκείνοι που υπηρετήσαν την πατρίδα τους στον στρατό. Αυτοί οι φωστήρες του έθνους που κατάντησαν την Ελλάδα ζητιάνα και εμάς συγχρόνους δούλους του τετάρτου ράιχ και διεθνή σιωνισμού, αυτοί σε λίγο με περίσσια αλαζονεία και καλά δασκαλεμένοι για ακόμα μια φορά από τα ανθελληνικά σχολεία τους, θα σας ζητήσουν η μπορεί και να μας εκβιάσουν για την ψήφο μας.

Αν πραγματικά αγαπάτε αυτήν την χώρα απλά γυρίστε τους την πλάτη. Δεν θα ξανά γίνουμε συνυπεύθυνοι στα εγκλήματα κατά της Ελλάδας. Χωρίς εμάς δεν μπορούν να κάνουν άλλο κακό σ αυτόν τον τόπο. Και όταν μείνουν έξω από την βουλή χωρίς την ασπίδα της ασυλίας και χωρίς τα ΜΑΤ και χιλιάδες αστυνομικούς δίπλα τους, τότε θα έρθει η ώρα να πληρώσουν …. Και θα είμαι ο πρώτος που θα τους αναγκάσει … γιατί είμαι Έλληνας αγαπαω την πατρίδα ορκίστηκα πίστη σ αυτήν μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μου είμαι υπερήφανος γι αυτήν. Θέλω να την δω με ψηλά το κεφάλι, εκεί που της αξίζει, στην κορυφή του κόσμου και η γαλανόλευκη να κυματίζει και να μας ψιθυρίζει «ελευθερία ή θάνατος» . . .
Από: Basilis Sakalis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s