Σεβασθείτε επιτέλους τα όνειρα σας – ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! (βίντεο)


Συγκέντρωση σήμερα στις 6 στο Σύνταγμα των ανυπάκουων.

Οι Αγανακτισμένοι και το κίνημα Δεν Πληρώνω προτρέπουν  τους πολίτες να μην πληρώσουν την κρίση ΤΟΥΣ, καλεί σε μια “πανελλαδική μέρα ανυπακοής και αλληλεγγύης” δυο μέρες πριν τη ψήφιση του νέου νόμου-λαιμητόμος για τους περισσότερους που αφορά το χαράτσι, ευφημιστικά αποκαλούμενο ειδικό τέλος ακινήτων.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρει: «Την Τρίτη ψηφίζεται άλλος ένας »νόμος» χαράτσι. Τι θα κάνουμε λοιπόν; Θα τους παρακολουθούμε απλά; Η θα βγούμε έξω να διαμαρτυρηθούμε να φωνάξουμε; Η απάντηση βρίσκεται μέσα σας! Εμείς σας περιμένουμε! Έχουμε ακόμα όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο! Σεβασθείτε επιτέλους τα όνειρα σας! Και αν όχι τα δικά σας τότε του διπλανού σας! «

Έχουν το θράσος να μας κοροϊδεύουν εδώ και χρόνια, έχουμε το θράσος να μην τους αναγνωρίζουμε ως ηγέτες μας. Οι εντολές τον Ελλήνων έχουν αλλάξει. Οι εντολές τον εκλογικού συνόλου της χώρας διαφέρουν κάθετα με αυτά που κάνανε τα τελευταία δυο χρόνια. Δεν μας αντιπροσωπεύουν πια και το ξέρουν. Αρνούνται να παραιτηθούν, αρνείται μήνες τώρα η συναινετική αντιπολίτευση να ζητήσει να προχωρήσουμε σε εκλογές γιατί όλοι ξέρουμε ότι το παιχνίδι από την αρχή ήταν να μας καταντήσουν κράτος φθηνής παραγωγής, κτήμα αναψυχής των μεγιστάνων και μεγαλοεπιχειρηματιών, Κυριακάτικο παζάρι με φιλέτα προς πώληση.

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

FENRIR

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s