ΜΠΟΥΤΣΟΥΝΙ: Κοινωνικός αγρός και σύστημα ανταλλαγής προϊόντων – υπηρεσιών και εναλλακτικό νόμισμα μαζί!!!


Αφήστε τους άλλους να μας κατηγορούν για ουτοπιστές κι’ ελάτε να ζήσουμε ανθρώπινα με Ισότητα , Άμεση Δημοκρατία, Ελευθερία, Αξιοπρέπεια και Σεβασμό στην Μάνα ΓΗ !

Επισπευτείτε την σελίδα των Κερκυραίων συναγωνιστών για να πληροφορηθείτε τι ακριβώς κάνουν στο Μπουτσούνι ,  ή ακόμα καλύτερα πηγαίνετε στο πανέμορφο νησί τους και βιώστε το συμμετέχοντας!

Δεν δουλεύουμε για τον Ε.Ο.Τ. (Επαναστατικός Οργανισμός Τουρισμού). Δεν θέλουμε να σας αποσπάσουμε από τους «κεντρικούς» αγώνες ενάντια στο μνημόνιο και τα χαράτσια που μας επιβάλλει η κυβέρνηση των υπαλληλίσκων του διεθνούς οικονομικού φασισμού!

Το μήνυμα που στέλνουμε στους εαυτούς μας πρώτα , αλλά και σε σας έντιμοι συμ- πολίτες μας, είναι  απλό και σαφές :ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ – ΔΡΟΥΜΕ ΤΟΠΙΚΑ !!!

Μην «ανησυχείτε» δεν σας μιλάμε για «απραγματοποίητες ουτοπίες» , σας μιλάμε για εγχειρήματα τόσο πραγματικά που έχουν γεύση και μυρωδιά! Γεύση  χώματος και μυρωδιά από το ολοκαίνουργιο (αλλά και ξεχασμένα παμπάλαιο…) τρόπο ζωής της ανθρωπότητας!

·         Διαβάστε τα παρακάτω λόγια της Ελένης και δείτε πόση αβίαστη χαρά και υγεία αναβλύζουν :  Ελένη Μακροζωνάρηδημοσίευσε στον ΜΠΟΥΤΣΟΥΝΙ

Τα νέα είναι καταπληκτικά! Μόλις γυρίσαμε απ’ το χωράφι. Έγινε μέσα σε τρεις μόλις ώρες δουλειά που σε έναν θα έπαιρνε βδομάδες!!! Μπήκαμε σε ένα χέρσο χωράφι, το οργώσαμε με το τρακτεράκι, το καθαρίσαμε απ’ τις αγριόριζες, φυτέψαμε, σπείραμε, ποτίσαμε. Στο τέλος δεν πιστεύαμε στα μάτια μας κι εμείς οι ίδιοι πόσα πράγματα είχαμε κάνει μέσα σε μια μέρα. Ήμασταν 12 άτομα και η δουλειά έγινε διασκέδαση. Κάναμε και το καλαμπούρι μας, πειράγματα, γέλια, ήταν σαν να είχαμε πάει εκδρομή, βγάλαμε και φωτογραφίες, τραβήξαμε και βίντεο. Με σωστό σχεδιασμό, καλή διάθεση, όρεξη για δουλειά και πολλά χέρια τα πάντα γίνονται. Συγχαρητήρια σε όλους και καλή συνέχεια!


http://plateiamolaon.wordpress.com/2011/09/26/%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s