Άγνωστο ιπτάμενο, φλεγόμενο αντικείμενο έπεσε στην Αργεντινή, 1 νεκρός 9 τραυματίες!


 

 Η έκρηξη που προκλήθηκε στο Monte Grande σκότωσε μια γυναίκα και τραυμάτισε 9! Και ενώ στην αρχή όλοι θεώρησαν (ακόμα και η πυροσβεστική) ότι συνέβη από διαρροή γκαζιού, όλοι επιβεβαίωσαν ότι είδαν μια λάμψη στον ουρανό πριν την έκρηξη!
Οι γείτονες που ήταν ξύπνιοι και μάρτυρες του γεγονότος συμφωνούν ότι είδαν το αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό στις 2:10 τα ξημερώματα. Από την πτώση καταστράφηκαν τα σπίτια στη γωνία Los Andes y Luis Vernet.

Η κυβέρνηση μετά τις περιγραφές των πολιτών έβαλε μεγάλο αριθμό επιστημόνων να ελέγξουν την περιοχή για ραδιενέργεια! Ο τοπικός αξιωματούχος Ricardo Casal δήλωσε “εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, από την έκρηξη που προκλήθηκε από το παράξενο αντικείμενο που ήρθε από τον ουρανό!”.


Μια γυναίκα νεκρή και 9 τραυματίες προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη πουσυνέβη στις 02:10 τοπική ώρα (ο8:10π.μ.ώρα Ελλάδας) σήμερα στο Μπουένος Άιρες στην περιοχή Esteban Echeverria.
Επτά άτομα είναι τραυματισμένα και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ δύο οικογένειες έμειναν στον δρόμο αφού τα σπίτια τους καταστράφηκαν από την έκρηξη…
Η ηλικιωμένη γυναίκα που σκοτώθηκε ήταν από το Περού και είχε πάει για να επισκεφθεί συγγενείς…

Εκτός από τα δύο σπίτια και τις ανθρώπινες απώλειες καταστράφηκαν αυτοκίνητα και ο παρακείμενος δρόμος…
Τα θύματα είχαν παγιδευτεί κάτω από τα συντρίμμια των σπιτιών και οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν την έρευνα…
Το άγνωστο αντικείμενο το οποίο αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι είχε γαλάζιο φως και το περιγράφουν ως πύρινη μπάλα.
Επίσης μετά την πρόσκρουση λένε πως απελευθερώθηκαν αέρια τα οποία κάποιοι λένε πως η μυρωδιά ήταν όμοια με αυτή του πυριτίου (μπαρούτι)…
Ειδική επιστημονική ομάδα συνεχίζει την έρευνα ώστε να βρούν τον μετεωρίτη (ή το τυχόν υπόλειμμα από τον δορυφόρο που έπεσε πρόσφατα…).
Να αναφέρω επίσης πως τα επίπεδα της ραδιενέργειας μετρήθηκαν και βρέθηκαν υψηλά!
Ειδικοί της αστυνομίας αναλύουν την φωτογραφία που τράβηξε γείτονας λίγο πριν την πρόσκρουση…
Aξίζει να σημειωθεί ότι αν ήταν μετεωρίτης, ή κομμάτι μετεωρίτη, πως θα είναι η πρώτη φορά που καταστρέφεται και καταγράφεται καταστροφή σπιτιού, από πτώση μετεωρίτη στον κόσμο.


Σχολιάστε