Με 155 κακαρίσματα το νέο χαράτσι


thumb

Της Μιχαλούς

Ήταν όλοι εκεί. Καλά παιδιά και ψήφισαν ήσυχα ήσυχα το νέο χαράτσι για τα ακίνητα …Οι φωνές που αντιτίθονταν με στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ  τελικά πνίγηκαν…  Άλλωστε η  Μέρκελ το είχε πει ορθά κοφτά χτυπώντας μας με νόημα τη πλάτη τους σας στηρίζουμε αν τηρήσετε τα συμφωνηθέντα.

Έτσι αποφάσισαν να συνεχίζουν το έργο προς τη σαλαμοποιήση της χώρας και των πολιτών της με πρόσχημα το κίνδυνο της χρεοκοπίας …

-Ελεγαν και ξαναέλεγαν. Πρέπει να πληρώσεις ειδικό τέλος. Φόρο. Αλλιώς δεν έρχεται η Τρόικα.

-Δε θάρθει η Τρόικα αν δεν πληρώσω για τα 75 τετραγωνικά μου, απορούσαν οι Ελληνες;

-Ναι. Είναι περίπλοκο, δεν το καταλαβαίνεις.

Και τελικά είχαν δίκιο (!), αφού ψηφίστηκε η νέα φοροεπιρδομή ω του θαύματος η Τρόικα σήμερα είναι και  πάλι στην Αθήνα για να συνεχίσει την αξιολόγηση, χωρίς όμως να δίνει απάντηση για το πότε θα γίνει η εκταμίευση της 6ης δόσης. Παρακαλάμε δηλαδή τους τροϊκανούς να έρθουν να μας ελέγξουν και να μας δώσουν τα πιστοποιητικά της υποταγής.

Με τούτα και με τα άλλα η κυβέρνηση , η οποία στηρίζεται πλέον στην ανοχή του 15,4%, συνεχίζει ανενόχλητη  την καταδυνάστευση του τόπου  με τους 154 πράσινους  βουλευτές  και  προχωράει γοργά στην πλήρη αποδυνάμωση της χωράς, έχοντας  παροπλισμένη μια ολόκληρη κοινωνία.

Το άσπιλο και αμόλυντο ΠΑΣΟΚ, αποφάσισε να αποκαθάρει τον διεφθαρμένο λαό, έχοντας καταλύσει το Σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας σ αυτόν τον τόπο.

Ωστόσο η  Δημοκρατία (ή το Delphi approach) λέει ότι η πλειοψηφία των ενστίκτων είναι συνήθως σωστή…  Οι εκλεγμένοι πολιτικοί μας άραγε νιώθουν τίποτα .

http://www.topontiki.gr/article/22698

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s