Κέντρο εγκληματικότητας αλλοδαπών η Ήπειρος!


Μπαίνουν κουκουλοφόροι σε σπίτια χωριών, εντοπίζονται μικρά παιδιά κρυμμένα σε βαλίτσες με προορισμό την Ιταλία, συλλαμβάνονται καταζητούμενοι από την ιντερπόλ κ.λπ.
Η Ήπειρος έχει μεταβληθεί σε κέντρο εγκληματικότητας αλλοδαπών. Το γεγονός ότι γειτονεύει με την Αλβανία, αλλά και το ότι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας προσπαθούν να φύγουν προς την Ευρώπη λαθρομετανάστες, είναι δύο από τους λόγους, που έχουν φέρει την φτωχή αυτή περιοχή στο επίκεντρο της δράσης 
αλλοδαπών εγκληματιών.
 Μερικά πρόσφατα χαρακτηριστικά παραδείγματα, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές:
*Άγνωστοι εισέβαλαν με κουκούλες σε σπίτι 46χρονου στους ΣπαθαραίουςΘεσπρωτίας, απ’ όπου άρπαξαν 150 ευρώ, κοσμήματα και διάφορα τιμαλφή συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.
*Έναν Ιρανό με γερμανικό διαβατήριο και μια γυναίκα με αφγανικής υπηκοότητα συνέλαβαν  άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, γιατί μετέφεραν μέσα σε βαλίτσα, στον χώρο των αποσκευών λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, ένα 8χρονο αγοράκι. Ο σκοπός τους ήταν κατά πάσα πιθανότητα η εμπορία οργάνων. 
*Συνελήφθηστην Κακαβιά Αλβανός, ηλικίας 24 ετών, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές  για  συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, αδικήματα που είχε διαπράξει στo Βέλγιο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s