«Θα απολογηθεί ο Κασίμης που άφησε ελεύθερο τον Ψωμιάδη;»


Ευθύνες στον 9ο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, με αφορμή την απόφασή του να αφήσει ελεύθερο τον Μάκη Ψωμιάδη, επέρριψε με δηλώσεις του στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο υπουργός πολιτισμού και τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος.

«Εμείς ως κυβέρνηση σεβόμαστε κάποιους θεσμούς οι οποίοι δεν σέβονται τον εαυτό τους. Εγώ σας λέω το εξής πάρα πολύ απλό: Έρχεται μια κατάσταση, εγώ δεν λέω ότι είναι δική μας δουλειά, έγινε από την αθλητική δικαιοσύνη, έγινε και από την ΕΠΟ, συμβάλαμε και εμείς πάρα πολύ και φτάνουμε σε ένα σημείο όπου καταζητείται ένας άνθρωπος. Παίρνει δύο μήνες στις διωκτικές αρχές να τον βρουν διότι κρύβεται και έρχεται κάποιος και λέει ότι αυτός δεν είναι ύποπτος φυγής. Μα, επιτέλους…», τόνισε ο κυβερνητικός παράγοντας και συνέχισε:

«Υπάρχει άλλος ο οποίος θα αναλάβει την ευθύνη αυτών των πραγμάτων; Οι ευθύνες αυτές έχουν ονοματεπώνυμο. Όλο λέμε οι πολιτικοί, η δικαιοσύνη και μιλάμε γενικά. Όχι… Έχουν ονοματεπώνυμο. Ο κύριος Κασίμης πήρε μια απόφαση, θα απολογηθεί για αυτή του την απόφαση; Σας λέω κάτι συγκεκριμένο… Η απάντηση σε αυτό τι είναι; Ότι έρχεται το κράτος και βάζει τη θέση του στη δικαιοσύνη; Προφανώς όχι, αυτό είναι κατάργηση της δημοκρατίας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s