Εκδηλώσεις του Συλλόγου για τη γνωριμία του με μέλη, φίλους του και ενδιαφερόμενους πολίτες


Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ανακοινώνει τις παρακάτω εκδηλώσεις γνωριμίας με μέλη, φίλους του και ενδιαφερόμενους πολίτες:

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011: Συνάντηση γνωριμίας στα γραφεία του Συλλόγου

Συνάντηση γνωριμίας οργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, από τις 10:00 πμ έως τις 2:00 μμ, στα γραφεία του, στην οδό Μνησικλέους 2, στην Αθήνα. (Δείτε τη διεύθυνσή μας στο χάρτη).

Πρόκειται για μία ανεπίσημη συνάντηση, για καφέ και συζήτηση. Συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχουμε αναπτύξει και κυρίως για τη μαζική προσφυγή κατά του τέλους επιτηδεύματος, αλλά και τις ενέργειές μας για το ζήτημα του ειδικού τέλους ακινήτων.

Δε χρειάζεστε να είστε μέλη για να παρευρεθείτε. Ούτε καν να νοιώσετε την υποχρέωση ότι θα πρέπει να εγγραφείτε. Μέλη μας θα γίνετε μόνον όταν και εφ’ όσον σας πείσουμε και μόνον όταν βεβαιωθείτε ότι ο Σύλλογος παράγει έργο στο οποίο νοιώθετε ότι θέλετε να συμμετάσχετε.

Στελέχη της διοίκησης του Συλλόγου θα βρίσκονται στα γραφεία από τις 10:00 το πρωί, έως τις 2:00 το μεσημέρι. Κάποιος μπορεί να έλθει ότι ώρα επιθυμεί και να μείνει για όσο διάστημα μπορεί ή επιθυμεί.

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011: Εκδήλωση του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση για την γνωριμία του Συλλόγου με τους πολίτες της Βορείου Ελλάδας διοργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, από τις 8:00 μμ έως τις 10:00 μμ, στο ξενοδοχείο Hyatt στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της έκθεσης Money Show 2011.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα εξηγηθούν οι σκοποί του Συλλόγου και θα συζητηθεί η μέχρι σήμερα δράση του, οι δράσεις που θα σχεδιάζει να αναλάβει ο Σύλλογος στο μέλλον, ενώ θα εξετασθούν και οικονομικά και φορολογικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Όμως, το ζητούμενο κατά τη συνάντηση αυτή θα είναι να εκφράσουν οι παρευρισκόμενοι τη δική τους άποψη για το πώς θα μπορούσε ένα συλλογικό όργανο, να αναπτύξει δράση για την προστασία των (λογικών και νόμιμων) συμφερόντων τους, ως φορολογούμενοι ή ως ασφαλισμένοι σε κάποιο φορέα κοινωνικής ασφάλισης.

Τελικός στόχος της εκδήλωσης αυτής, είναι η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός πρώτου “πυρήνα” του Συλλόγου στη Βόρειο Ελλάδα, ο οποίος στη συνέχεια θα εξαπλωθεί και σε άλλες πόλεις, έτσι ώστε ο Σύλλογος να μπορεί να παράγει περισσότερο έργο και να αυξήσει την παρέμβασή του στην κοινωνία και τον έλεγχό του στη δημόσια διοίκηση.

Θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις για τις εκδηλώσεις αυτές.

http://www.forologoumenos.gr/permalink/11037.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s