Απαιτείται η άμεση σύλληψη των 4 ανθρωπόμορφων τεράτων!


Αν η αστυνομία δεν βρει τα 4 ανθρωπόμορφα αλλοδαπά τέρατα που βίασαν την 15-χρονη κοπέλα μπροστά στα μάτια του πατέρα της στην Άρτα, και αν αυτό περάσει έτσι απλά ως ένα συνηθισμένο αστυνομικό συμβάν, τότε να ξέρετε ότι:

– η χώρα βρίσκετε εντελώς εκτός ελέγχου. Η ασφάλεια είναι ανύπαρκτη. Και ο απλός πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος. Η βαρβαρότητα έχει επιστρέψει για τα καλά. Οι αυτοδικίες θα πρέπει να επιστρέψουν.

Το συγκεκριμένο συμβάν είναι τόσο απεχθές που χρίζει άμεσης διαλεύκανσης. Αν το συμβάν αφορούσε κάποιον επώνυμο πολίτη τότε όλοι θα ‘έτρεχαν’. Για τους απλούς πολίτες κανένα ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Μάλιστα έχουν υιοθετήσει και μια νέα τεχνική, να ‘θάβουν’ τα συμβάντα παρασιωπώντας τα.

Πάντως, αν η συγκεκριμένη υπόθεση δεν διερευνηθεί με ενδιαφέρον από την αστυνομία τότε:
– να ετοιμαζόμαστε για πολλά τέτοια περιστατικά. Η γενικευμένη παραβατικότητα που έχουμε τώρα σύντομα θα μετατραπεί σε ένα ανεξέλεγκτο πλιάτσικο. 

Οι κουφιοκεφαλάκηδες πολιτικοί μας θα πρέπει επιτέλους να δείξουν στοιχειώδη αποφασιστικότητα αντί να χαραμίζονται στην εξυπηρέτηση των ιδιοτελών συμφερόντων τους και την ισοπεδωτική συμμόρφωσή τους προς το κόμμα. Αρκετοί αστυνομικοί απασχολούνται με την φύλαξη των πολιτευτών και άλλων ημετέρων του συστήματος. Λες και αυτοί προσφέρουν κάτι. Να η κατάντια μας!. Οι απλοί πολίτες αυτής της χώρας βρίσκονται στο έλεος των κακοποιών. Κύριοι πολιτευτές είστε υπεύθυνοι για τα χάλια της χώρας. 

Τα περίφημα Greek statistics δείχνουν πως η εγκληματικότητα και μάλιστα η εισαγόμενη έχει αυξηθεί υπερβολικά στην Ήπειρο. Αυτό οφείλετε σε δύο λόγους. Αφ ενός λόγω της γειτνίασης της με την Αλβανία και αφ ετέρου λόγω της ύπαρξης της Εγνατίας οδού καθώς επίσης και του λιμανιού της Ηγουμενίτσας. Η Εγνατία και το λιμάνι διευκολύνουν την ταχεία διαφυγή των εγκληματιών. Οι ληστείες, οι κλοπές αυτοκινήτων, τα ναρκωτικά βρίσκονται πια σε πολύ υψηλά και επικίνδυνα νούμερα στην Ήπειρο. Η κατάσταση δεν πάει άλλο!

α.λ.

Πηγή: Απαιτείται η άμεση σύλληψη των 4 ανθρωπόμορφων τεράτων! — RAMNOUSIA

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s