(ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΥΜΑ) φολα σε οσους ριχνουν φολα


149%20GraysonSt%20Ports%2010%2002%2008%20use.jpg

Ένας φίλος δικηγόρος δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον κάτοικο της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να αναφέρει μια οικογένεια κτηνανθρώπων, οι οποίοι στην ταράτσα έχουν δεμένο ένα σκύλο, τον οποίον δεν ταΐζουν σχεδόν ποτέ κι έτσι το ζώο τρώει τις ακαθαρσίες του!!
Οι φωτογραφίες που σήμερα δημοσιεύω είναι φωτό ζώων που ζούσαν μαζί με Use%20dog%20still%20alive.jpgσκατόψυχα δίποδα. Δεμένα μέρα νύχτα, συχνά με σπίτι ένα σιδερένιο βαρέλι, όπου παγώνουν τον χειμώνα και ψήνονται το καλοκαίρι (κακή τους ώρα εκεί που βρίσκονται κάποιες κακόγριες σε μοναστήρι στον Υμηττό που είχαν ένα σκύλο ακριβώς σε αυτήν την κατάσταση). Αλλες πάλι φορές χωρίς καθόλου κατάλυμα, αφημένα στην τύχη τους ,συνήθως χωρίς νερό και τροφή, άρρωστα, με πληγές, αλλά τα δίποδα σκατόψυχα κτήνη δεν ενοχλούνται ποσώς!! Απειρες φορές έχω αναρωτηθεί: γιατί ρε διάβολε τα παίρνουν;; Αφού δεν τα θέλουν! Σαν εκείνη την σκατόγρια στα Ιλίσια, που είχε έναν σκύλο να ζει μόνιμα σε ένα μπαλκονάκι 1χ2 κι όταν πέθαινε έπαιρνε άλλον, η βρωμιάρα, η σκρόφα!
206%20York%20St%20Suffolk%208-17-05%20cancer%20use.jpgΔείτε τις φωτό. Αυτή η φρίκη είναι αποτέλεσμα της δίποδης αδιαφορίας, που αγγίζει τα όρια της πιο στυγνής εγκληματικότητας.

Κι εμείς; Τι κάνουμε όλοι εμείς που θέλουμε να λεγόμαστε «άνθρωποι»; Γιατί μένουμε αδιάφοροι απέναντι σε τόσο πόνο ψυχών, που μόνο κακό δεν έχουν κάνει σε κανένα; Πώς μπορούμε να έχουμε το θράσος να αποκαλούμε τους εαυτούς μας «απογόνους των Αρχαίων Ελλήνων» και να αγνοούμε τη ρήση του Πυθαγόρα:

«Όσο ο άνθρωπος συνεχίζει να είναι ένας σκληρός καταστροφέας ζωντανών πλασμάτων, δεν θα γνωρίσει ποτέ υγεία και ειρήνη.
Όσο οι άνθρωποι συνεχίζουν να σφάζουν και να μακελεύουν τα ζώα, θα σκοτώνει ο ένας τον άλλον. Pit%20with%20face%20deform%20use.jpg
Πράγματι, εκείνος που σπέρνει φόνο και πόνο, ποτέ δεν θα θερίσει χαρά και αγάπη!!»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s