Βουλιάξτε απόψε το Σύνταγμα


Έλληνες, όλων των ηλικιών και όλων των κομματικών αποχρώσεων έχετε ευθύνη. Έχετε ευθύνη να βουλιάξετε το Σύνταγμα.

Αγρότες, εργάτες, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι, συμβασιούχοι και εποχικοί. Δάσκαλοι, καθηγητές και πνευματικοί άνθρωποι του τόπου. Άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας.Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες, γιατροί, δικηγόροι και τεχνίτες. Συνταξιούχοικαι δεκάδες χιλιάδες άνεργοι. Νέοι και νέες. Πασοκτζήδες, νεοδημοκράτες, δεξιοί, αριστεροί , αναποφάσιστοί αλλά και αδιάφοροι έχετε χρέος.

Πάνω και πέρα από κομματικές παρατάξεις και σημαίες, με μια μόνο σημαία , την  Ελληνική οφείλετε να γίνεται μια φωνή, μια γροθιά.
Ενάντια στο εκτρωματικό και αντισυνταγματίκό νομοσχλεδιο, που απόψε θα ψηφίζεται στη Βουλή.
Ενάντια στις μαζικές απολύσεις, που προωθούνται με το φερετζέ της δήθεν εργασιακής εφεδρείας.
Ενάντια στις ληστρικές φορολογικές επιδρομές σε ένα κόσμο που δεν μπορεί να πληρώσει πια, μια και έχει ήδη πληρώσει.
Ενάντια στις ισοπεδωτικές περικοπές μισθών και συντάξεων που επιβάλλει άδικα ο κυβερνητικός Προκρούστης.
Ενάντια, γενικότερα, στην αποτυχημένη συνταγή του Μνημονίου, του Μεσοπρόθεσμου και του πιο ανάλγητου νομοσχεδίου που κατατέθηκε ποτέ στη Βουλή των Ελλήνων.
Ενάντια στην οικονομική κατοχή, τη συνταγματική εκτροπή, το βιασμό της Δημοκρατίας.
Μια ειρηνική συγκέντρωση αλλά με πανίσχυρη φωνή.Έτσι ώστε να ακούγεται στο εσωτερικό της Βουλής. Εκεί ,όπου οι φοβισμένοι »εθνοπατέρες» θα αποφασίζουν κόντρα στη λαϊκή βούληση.
Εκεί όπυ οι συνταγματολόγοι της Οικονομίας θα παραβιάζουν συνταγματικές και δημοκρατικές αρχές..Εκεί όπυ πρέπει να φτάσει η φωνή του Λαού.
Να φτάσει η φωνή που θα τους δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν αντέχει άλλο.
Δεν μπορεί άλλο.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Ειρηνική συγκέντρωση αλλά και ογκώδης έτσι ώστε να φτάσει το μήνυμα στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στις Βρυξέλλες και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού που εδρεύει το ΔΝΤ. Εκεί όπου καιροσκόποι, εκβιαστές, τρομοκράτες των λαών και των εθνικών συνειδήσεων θέλουν να αποφασίζουν. Εκεί όπου καταπατούνται οι θεσμοί, περιφρονείται το κοινωνικό πρότυπο και παραβιάζονται οι αρχές της Ευρώπης. Εκεί όπου αναβιώνουν ιδέες οικονομικής κατοχής και αποικιοκρατίας εις βάρος των λαών και των εθνικών συμφερόντων τους.Ποδοπατώντας τους πολιτισμούς και τις αξίες.

Ειρηνική συγκέντρωση αλλά με πανίσχυρη φωνή και πρωτόγνωρο όγκο. Για να στείλει παντού ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ένα μήνυμα που οι περισσότεροι από μας έχουμε ξεχάσει: Πάνω από κόμματα υπάρχει μια ιδέα αναλοίωτη στο χρόνο , η Ελλάδα. Υπάρχε η Αξιοπρέπεια. Υπάρχει η Περηφάνεια. Υπάρχει η Τιμή. Υπάρχουν άνθρωποι πίσω από τους αριθμούς και τα ποσοστά. Υπάρχουν οικογενειάρχες με αξιοπρέπεια και νέοι που βλέπουν τα όνειρα τους να γκρεμίζονται.
Κυβερνώντες καρεκλοκένταυροι…..δεν σώζεται η Ελλάδα με το να καταστρέφετε τους Έλληνες.

Ούτε ρίχνοντας τους μισούς στον Καιάδα, ούτε εξαναγκάζοντας τους υπόλοιπους σε εξαθλίωση, ούτε διώχνοντας τα καλύτερα μυαλά στο εξωτερικό.

Ειρηνική και μαζική συγκέντρωση που να βουλιάξει το Σύνταγμα μέχρι αργά το βράδυ. Όλοι μαζί, όλοι ενωμένοι, όχι ο ένας εναντίον του άλλου.Όχι ο ένας εις βάρος του άλλου. Όση οργή , όση αγανάκτιση, όσο θυμό κι αν κουβαλά ο καθένας μας , μην ξεχνάτε.. μακριά από ακρότητες. Περισσότερα μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν Έλληνες.

Σήμερα μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Δεν είμαστε το πειραματόζωο της Ευρώπης , αλλά ελεύθεροι και ωραίοι Έλληνες.

Όλοι μαζί, βουλιάξτε το Σύνταγμα.

Έλληνες ενωμένοι για ένα καλύτερο αύριο, το αύριο που αξίζει στα παιδιά μας!

by Eλληνική Αντίδραση

http://eellhnwnafupnish.blogspot.com/2011/10/blog-post_2872.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s