Περί Eurogendfor και κολοκύθια με την ρίγανη


From HEIL GAP (ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ 17/10/2011)


Θα ήθελα να πληροφορήσω όλους τους ΦΙΛΟΥΣ του HEIL GAP ( or mind the GAP) αλλά επί τη ευκαιρία να επιστήσω την προσοχή εις τον ευφάνταστο, τον αφελή η ίσως τον εν διατεταγμένη υπηρεσία φιλαράκο του διαδικτύου, (συνεπώς χειραγωγούμενο από την New World Order) αρθρογράφο, ο οποίος εκφοβίζει τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ λαό, με πλαστές ειδήσεις :

Περί αφίξεως της Eurogendfor, και να τον ενημερώσω, ότι πλην του ΚΚΕ, κανένας άλλος πολιτικός οργανισμός, δεν «ΕΧΑΨΕ» αυτήν την μπούρδα :

Δηλαδή την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, περί αφίξεως της Eurogendfor στην χώρα μας.

Από καιρό σε καιρό υπήρξαν φήμες, ότι ακόμη και τα ΜΑΤ δεν ευθυνόταν, για την υπερβολική χρήση βίας κατά των διαδηλωτών και το «ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΑ» μας, με τόνους δακρυγόνων, υποστηρίζοντας ότι αυτοί που ΒΑΡΟΥΣΑΝ δεν ήταν Έλληνες.

Υποθέτω δε, ότι, αυτές οι φήμες βασίζονται στην έκπληξη των Ελλήνων :

«ΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΙΤΟΡΙΑΝΟΙ ΤΩΝ (ΜΑΤ) ΝΑ ΚΤΥΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ;»

Ωστόσο, οι «αβάσιμες» φήμες στο διαδίκτυο ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ότι 6.000 αστυνομικοί έφτασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία, όταν από τα λίγα στοιχειώδη που ξέρω :

«η EGF μπορεί να αναπτύξει έως και 800 άνδρες»

ΚΑΙ ΟΤΙ : Σύμφωνα με μια πολύ αξιόπιστη πηγή, του HEIL GAP ( or mind the GAP ) η λεγόμενη «eurogendfor» στην Ελλάδα η οποία κατέφθασε δια την καταπολέμηση των ταραχών … ήταν στην πραγματικότητα … Τσέχοι στρατιώτες από τη «Βαλκανική Ταξιαρχία» της SEEBRIG, την Πολυεθνική Ειρηνευτική Δύναμη της Νοτιοανατολικής Ευρωπαϊκής Ταξιαρχίας.

Οι στρατιώτες έφθασαν στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας, μεταφέρθηκαν στο Τύρναβο στην Κεντρική Ελλάδα και στη συνέχεια μετακόμισαν με λεωφορεία για τη Βοσνία !
«Αυτή ήταν λοιπόν η υποτιθέμενη «eurogendfor» που ήρθε στην Ελλάδα «με απόλυτη μυστικότητα», αλλά μέσω των δρόμων και των λιμένων, έτσι ώστε ο καθένας θα μπορούσε να τους δει …»

Χα, Χα, Χα

Η προσοχή μας θα πρέπει να επικεντρωθεί ως προς το γιατί όλες αυτές οι φήμες και οι ισχυρισμοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν … και γιατί τα λεγόμενα αριστερά στην ουσία «τα ΝΕΑ ΑΥΤΑ κόμματα της παραπλανητικής αριστερής σημαίας» να φοβίζουν τον φτωχό κοσμάκη ώστε να κάτσει να πεθάνει της πείνας, μη βγάζοντας άχνα ;

Αν και περί της υπάρξεως της δύναμης αυτής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια υπαρκτή «ευρωχωροφυλακη», όπως μας είχε πληροφορήσει πριν ενάμιση χρόνο βουλευτής, ο οποίος είχε μεγαλώσει στην Γερμανία.

Λοιπόν, ας αφήσουμε τον εκφοβισμό του κόσμου, περί αφίξεως της ευρώ-τζενταρμεριας – «ευρω-χωροφυλακής ελληνιστή», διότι, όλοι μας, έχοντες και μη, πρέπει ενωμένοι, να ρίξουμε την χούντα του «τζεφρυ», την ερχόμενη εβδομάδα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

«ΕΧΟΝΤΕΣ Η ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ»

Εξ άλλου η προσωπική μας οικονομική επιφάνεια δεν θα έχει μεγάλη σημασία πλέον, διότι εάν συνεχιστεί αυτή η ανοησία του ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ = ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, εντός συντόμου χρονικού διαστήματος, θα γίνουμε όλοι φτωχοί.

Ας ψάξουμε λοιπόν, την χθεσινή συνέντευξη του λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Μητρόπονου, στην οποία, αναφερόμενος στον τζεφρυ, τον χαστουκίζει ηχηρά, χαρακτηρίζοντας τον ως «Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ»

ΕΔΩ ο HEIL GAP ( or mind the GAP), αν και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, δεν έχει ακούσει σε καμία χώρα να καταφέρονται τοιουτοτρόπως, κατά του πρωθυπουργού των, όπως καταφέρονται οι Έλληνες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠα.

π.χ. ανόητος προδότης, καθυστερημένος, δοτός πρωθυπουργός, ρουφιάνος, ο τζεφρυ με τα γυναικεία καλσόν, ο αυτιστικός πρωθυπουργός και άλλα τέτοια κοσμητικά επίθετα.

Προφανώς αυτά δείχνουν το μένος των Ελλήνων κατά του πρωθυπουργού της χώρας και των συνεργατών του, καθώς επίσης και κατά όλων των συνεργατών και των φερέφωνων ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ.

HEIL GAP ( or mind the GAP)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s