Ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ στη Θεσσαλονικη


Σάββατο 26 Νοεμβρίου: Εκδήλωση του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη – Οργάνωση «πυρήνων» στη Βόρεια Ελλάδα

Την πρώτη εκδήλωσή του στη Θεσσαλονίκη οργανώνει ο Σύλλογος ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ στις 26 Νοεμβρίου 2011. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της διήμερης συνεδριακής έκθεσης “Money Show”, στο ξενοδοχείο Hyatt (αίθουσα Έφεσσος – 2), από τις 6:00 μμ έως τις 8:00 μμ.

Με τη εκδήλωση αυτή, ο Σύλλογος, ουσιαστικά εγκαινιάζει την εξάπλωση του έξω από την Αθήνα. Στόχος της εκδήλωσης θα είναι η επαφή μας με μέλη μας στη Βόρεια Ελλάδα και η γνωριμία με πολίτες έτσι ώστε:

α) Να γίνει συζήτηση για τους σκοπούς του Συλλόγου, για την πορεία των δράσεων που έχει αναπτύξει, την αναφορά των δράσεων που ετοιμάζει, αλλά και συμμετοχή όλων για το σχεδιασμό των μελλοντικών δράσεων και πρωτοβουλιών.

β) Να οργανωθούν οι “πυρήνες” του Συλλόγου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας. Το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε με “ανήσυχα” και δραστήρια άτομα, που θα τους ενδιέφερε να οργανώσουν παραρτήματα του Συλλόγου σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Ο τρόπος λειτουργίας των Παραρτημάτων και ο ρόλος τους στο ελληνικό “κίνημα” φορολογουμένων, θα ανακοινωθεί μετά την έγκριση του Κανονισμού Λειτουργίας Παραρτημάτων, από το Δ.Σ. κατά τη συνεδρίασή του της 8ης Νοεμβρίου 2011.

Παράλληλα, ο Σύλλογος θα λειτουργήσει “περίπτερο” στους χώρους της έκθεσης Money Show, κατά την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου. Κατά τις ημέρες αυτές, όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το Σύλλογο, θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν μαζί μας στο χώρο του περιπτέρου.

Ειδικά άρθρα για τη σημασία της λειτουργίας Παραρτημάτων στις πόλεις της Ελλάδας, αλλά και για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης, θα δημοσιευθούν κατά τις επόμενες μέρες.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2103242032

http://www.forologoumenos.gr/permalink/11859.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s