Φοβερό: Κυβέρνηση Ε.Βενιζέλου-ΛΑΟΣ-οικογένειας Μητσοτάκη!


Το Reuters αναπαράγει τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ του defencenet.gr για κυβέρνηση Βενιζέλου-«υπολοίπων» και αναφέρει ότι σε συμφωνία για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας υπό την ηγεσία του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου ήρθε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στην οποία κυβέρνηση θα συμμετάσχουν το ΛΑΟΣ και η Δημοκρατική Συμμαχία, όπως ήδη είχαμε γράψει.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του πρακτορείου ο Ε.Βενιζέλος θα έχει την υποστήριξη των….
μικρότερων κομμάτων ενώ άμεσος στόχος της συνεργασίας θα είναι η έγκριση του δεύτερου πακέτου διάσωσης ώστε να αποφευχθεί η χρεοκοπία πριν την προκήρυξη εκλογών τους επόμενους μήνες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι καθ’υπέρβαση του κανονισμού την συζήτηση έκλεισε ο Ε.Βενιζέλος…

Σύμφωνα πάντα με το πρακτορείο στην υπό σχηματισμό κυβέρνηση συνεργασίας πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει η Νέα Δημοκρατία, όπως ακριβώς είχαμε γράψει.

Τώρα, κατά πόσον αυτό που μεγάλο στρώμα του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζει ως «ακροδεξιά», δηλαδή το ΛΑΟΣ και η οικογένεια Μητσοτάκη, διά της Ντόρας Μπακογιάννη, μπορούν να θεωρηθούν ως αξιόπιστοι σύμμαχοι που θα δώσουν στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ την απαραίτηση λαϊκή βάση που χρειάζεται σε μια Ελλάδα που από την Δευτέρα και πάλι θα καίγεται…

Πάντως συνεργάτες της Ν.Μπακογιάννη στην Βουλή σημείωναν ότι μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να προχωρήσει.

Οπωσδήποτε η εξέλιξη αυτή απλά θα δημιουργήσει εκρηκτικό μίγμα στην κοινωνία, αλλά και σε ότι αφορά τη Ν.Δ. επιβεβαιώνεται η εκτίμησή μας ότι τα χθεσινά σφάλματα της έχουν αφαιρέσει την πολιτική πρωτοβουλία. Και το γεγονός ότι αποδέχθηκε την δανειακή σύμβαση, την τραυματίζει στο θέμα της πολιτικής αξιοπιστίας. Και θέλει πολύ προσπάθεια και φαντασία για να κλείσει το τραύμα…

http://www.eglimatikotita.gr/2011/11/blog-post_6814.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s