ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ!… ΩΣ Ο «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ» ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΗΣ!


Άλλο ένα από τα αστεία πολιτικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Άρης Σπηλιωτόπουλος. Με βιογραφικό γεμάτο αποτυχίες απ’ όπου και αν πέρασε βγήκε σήμερα στο «Ράδιο 9» και έπλεκε το εγκώμιο πριν καν τη δει, της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου! Κάρφωσε όλη… τη λαϊκή δεξιά της Ν.Δ. και εμφανίστηκε σαν ο αρχιτέκτονας της συμφωνίας Παπανδρέου-Σαμαρά! Μιλώντας σήμερα στο ράδιο 9 υποστήριξε ότι «στο δικό μας κόμμα υπήρχε μία σκληρή γραμμή του να μην τα βρούμε σε καμία των περιπτώσεων και να πάμε απευθείας σε εκλογές».

Ο ίδιος εξήγησε ότι «τη θεωρούσα μία γραμμή, η οποία μπορούσε να μας οδηγήσει στα βράχια. Ήταν μία γραμμή, η οποία δεν ήταν στην ηγεσία, δεν υπήρχε στα κεντρικά στελέχη, δεν ήταν από την πλειοψηφία. Ήταν περιφερειακή από ανθρώπους που έβλεπαν αλλιώς τα πράγματα και για τη δική τους αγωνία».

Ο Α. Σπηλιωτόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι «η ηγεσία, η ηγετική ομάδα, η κοινοβουλευτική ομάδα και όλοι μας στο σύνολο, αποδείξαμε ότι μπροστά στην ύστατη στιγμή κάναμε την πιο γενναία υπέρβαση, παραβλέψαμε λάθη, σφάλματα, ενέργειες, άστοχες κινήσεις, υπαναχωρήσεις του κου Παπανδρέου και καταφέραμε και δώσαμε λύση». Για πολλά γέλια ο άνθρωπος… (fimotro)

http://www.stoxos.gr/2011/11/blog-post_2938.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s