Αμερικανικό καταδρομικό περιπολεί στο «χρυσό» οικόπεδο 12!


Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε …χαθεί στην εσωστρέφεια των προβλημάτων και στην αναζήτηση πρωθυπουργού και κυβέρνησης,στην περιοχή μας όμως οι εξελίξεις τρέχουν κι εμείς προφανώς δεν μπορούμε να τις παρακολουθήσουμε.

Το καταδρομικό USS Ramage του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού περιπολεί στα κυπριακά “οικόπεδα” και ειδικά στο οικόπεδο 12 που από τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνεται ότι είναι …”Ελ Ντοράντο”!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ , το αμερικανικό καταδρομικό, απέπλευσε χθες και έκανε πολύωρη περιπολία. Έπλευσε στο οικόπεδο 12, όπου συνεχίζεται η ερευνητική γεώτρηση από την εταιρεία Noble Energy, καθώς και από το οικόπεδο 8, στο οποίο εκτιμάται ότι υπάρχουν μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου από ότι στο οικόπεδο 12!

Η τηλεόραση του ΡΙΚ μετέδωσε, ότι στόχος των ενεργειών των αμερικανικών σκαφών στην περιοχή είναι η προστασία των συμφερόντων της αμερικανικής εταιρείας Noble Energy. Χθες το σκάφος USS Ramage πέρασε και από την περιοχή όπου πραγματοποιεί έρευνες για φυσικό αέριο το Ισραήλ.

Η γεώτρηση της Noble Energy βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, με το γεωτρύπανο της πλατφόρμας Όμηρος να πλησιάζει τις 3.500 μέτρα κάτω από το βυθό.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=9708

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s