Τέλος η κυκλοφορία στην Κοιλάδα των Τεμπών


Τα Τέμπη «κλείνουν» από τις 14 Νοεμβρίου στις 06:00 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 λόγω έργων καθαρισμού και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας. Η κυκλοφορία θα απαγορεύεται για όλο το 24ωρο το συγκεκριμένο διάστημα, σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα γίνεται διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.

Για τα αυτοκίνητα που πάνε προς Θεσσαλονίκη
Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία, θα πηγαίνουν από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας [Χ/Θ 346+300 Π.Α.Θ.Ε], προς την περιφερειακή οδό Λάρισας-Τρικάλων και στη συνέχεια μέσω Ε.Ο. Λάρισας – Τρικάλων , Καλαμπάκας-Γρεβενών, θα μπαίνουν στην Εγνατία Οδό.

Από τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης [Χ/Θ 365+550 Π.Α.Θ.Ε.], όπου θα συνεχίζουν στην Επαρχιακή Οδό Γυρτώνης- Αμπελώνα, Τυρνάβου- Ελασσόνα-Κοζάνης-Εγνατία Οδό και θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., στο ύψος Κλειδί Ημαθίας.

Τα Ι.Χ. και τα φορτηγά έως 3,5 τόνων, θα πηγαίνουν από τον κόμβο του Πλατυκάμπου [Χ/Θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.] προς Αγιά και μέσω της Ε.Ο. Λάρισας-Αγιάς-Αγιοκάμπου-Βελίκας-Κόκκινο Νερό-Στόμιο-Ομόλιο, θα μπαίνουν στον Αυτοκινητόδρομο προς Θεσσαλονίκη από δ/ση Στομίου [Χ/Θ 390+700 Π.Α.Θ.Ε.].

Για τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν προς Αθήνα
Τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και όλα τα λεωφορεία θα πηγαίνουν από τον κόμβο Κλειδί Ημαθίας [Χ/Θ 474+500 Π.Α.Θ.Ε.] προς Βέροια (Εγνατία Οδό) Κοζάνη και από εκεί:

α. Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης Ελασσόνας Τυρνάβου Αμπελώνα Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

β. Είτε, μέσω Ε.Ο. Κοζάνης Γρεβενών Καλαμπάκας-Τρικάλων -Λάρισας και εν συνεχεία μέσω της περιφερειακής οδού Λάρισας-Τρικάλων, θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. από τον ανισόπεδο κόμβο Νίκαιας.

Όλα τα Ι.Χ. και τα φορτηγά μέχρι 3,5 τόνους, που θα έρχονται από Θεσσαλονίκη, θα πηγαίνουν στο ύψος της Κατερίνης [Α/Κ Κορινού Πιερίας Χ/Θ 445+000] προς Άγιο Δημήτριο και μέσω της Ε.Ο. Κατερίνης Ελασσόνας Τυρνάβου Αμπελώνα Γυρτώνης έως τον ανισόπεδο κόμβο Γυρτώνης, όπου θα μπαίνουν στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.

Όλα τα αυτοκίνητα που θα έρχονται από Κατερίνη – Πλαταμώνα, θα κατευθύνονται στον ανισόπεδο κόμβο Κορινού και θα ακολουθούν εν συνεχεία την παραπάνω διαδρομή.

Για να διευκολυνθούν οι κάτοικοι της περιοχής Αγιοκάμπου (παραλιακή) και των Δήμων Αγιάς και Τεμπών, εξαιρούνται απ’ τις παραπάνω ρυθμίσεις:

Λεωφορεία του τοπικού ΚΤΕΛ, για μεταφορά κατοίκων ΜΟΝΟ της περιοχής καθώς και φορτηγά για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο, των τοπικών αναγκών (λ.χ. τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων κλπ, μάζεμα γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμός κτηνοτροφικών μονάδων με ζωοτροφές κ.ά.).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s