Ο Σαμαράς διέγραψε τον Χατζηγάκη ! Φεύγουν ένα ένα τα βαρίδια από τη Νέα Δημοκρατία


Τη διαγραφή του Σωτήρη Χατζηγάκη γνωστού κι ως «ρουσφετάκια των Τρικάλων » από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε ο Αντώνης Σαμαράς μετά τις δηλώσεις του βουλευτή Τρικάλων περί «ακροδεξιών σταγονιδίων που αλλοιώνουν την ιδεολογική ταυτότητα της ΝΔ».

Οπωσδήποτε ένα θετικό βήμα για τον Αντώνη Σαμαρά καθώς τέτοιοι τύποι μόνο σαν βαρίδια μπορούν να χαρακτηριστούν στη νέα Νέα Δημοκρατία και προκαλούν αποστροφή στην πλειοψηφία των πολιτών που αναρωτιέται πως ο Σαμαράς μπορεί να πετύχει κάτι καλό όταν αύριο κυβερνήσει αφού στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν ακόμη αρκετά πρόσωπα , που έχουν απαξιωθεί πολιτικά στη συνείδηση του κόσμου.

Για τον κ.Χατδηγάκη είχε δημιουργηθεί ειδική σελίδα στο facebook με τίτλο «Χατζηγάκης ο ρουσφετάκιας »
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Το πρωί προσερχόμενος για τη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος στη Βουλή ο Χατζηγάκης εξέφρασε την αντίθεσή του σε «ορισμένα ακροδεξιά σταγονίδια της ΝΔ», όπως είπε χαρακτηριστικά, «που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος».

Ο Χατζηγάκης επεσήμανε πως το κόμμα είναι ευρωπαϊκό, εθνικό, αστικό και πολυκομματικό και φυσικά στους κόλπους του έχει και τα στελέχη της λαϊκής Δεξιάς και του μεσαίου χώρου.

Ανακοίνωση- επιστολή της ΝΔ στον πρόεδρο της Βουλής:

«Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς με επιστολή που αποστέλλει στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον βουλευτή Τρικάλων, κ. Σωτήρη Χατζηγάκη.

Οι δηλώσεις του Σ. Χατζηγάκη για δήθεν ύπαρξη «ακροδεξιών σταγονιδίων» μέσα στη Νέα Δημοκρατία, προσβάλλουν βαθύτατα τους βουλευτές και τα στελέχη της παράταξης. Μίας παράταξης ιστορικά προσηλωμένης στα δημοκρατικά ιδεώδη.

Η αναφορά του για δήθεν ύπαρξη «τάσεων» μέσα στη Νέα Δημοκρατία είναι, επίσης, ευθέως αντικαταστατική.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας του Κόμματος κ. Γ. Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή αυτή, τον κ. Σ. Χατζηγάκη με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

http://logia-starata.blogspot.com/2011/11/blog-post_7759.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s