Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χρωστά χιλιάδες ευρώ στον κομμωτή της!


Έφτασε σε απόγνωση γνωστός κομμωτής του Κολωνακίου λόγω του υπέρογκου ποσού που του οφείλει γνωστή βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Η βουλευτής ζει στην επαρχία αλλά πολύ συχνά έρχεται στην Αθήνα λόγω των υποχρεώσεών της. Λόγω του ότι πάντα προσέχει την εμφάνισή της φρόντιζε να περνάει από συγκεκριμένο κομμωτήριο για να φτιάχνει τα μαλλιά της αλλά και να απολαμβάνει τις υπέροχες θεραπείες που κατά τα άλλα της πρότεινε ο κομμωτής της.

Η συγκεκριμένη βουλευτής όμως που είχε πια αποκτήσει σχέση φιλίας με τον κομμωτή είχε κανονίσει να τον πληρώνει μαζεμένες επισκέψεις και όχι κάθε φορά που πήγαινε για την φροντίδα των μαλλιών της. Έτσι λοιπόν μέσα σε ένα χρόνο περίπου το ποσό της οφειλής της στο κομμωτήριο έφτασε τα 13.000 ευρώ με αποτέλεσμα ο κομμωτής να αναγκαστεί να της ζητήσει τα χρήματα. Εκείνη σύμφωνα με τον κομμωτή προσβλήθηκε και σχεδόν δεν ξαναπάτησε τα πόδια της στο κομμωτήριό του.

Ο κομμωτής τώρα προσπαθεί να πάρει τα χρήματά του τηλεφωνώντας ακόμη και στον σύζυγο της κυρίας, στο πολιτικό της γραφείο αλλά μάταια. Αποφάσισε λοιπόν να την κυνηγήσει δικαστικά χρησιμοποιώντας ως μάρτυρες πελάτες και εργαζόμενους του κομμωτηρίου για να δικαιωθεί αφού χειροπιαστά στοιχεία όπως αποδείξεις του κομμωτηρίου δεν υπήρχαν.


http://www.peramatozoa.info/2011/11/blog-post_8031.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s