Καστοριά: Με την συνδρομή της αστυνομίας στα κεντρικά της ΔΕΗ, έγινε δεκτό το αίτημα του


Ένας πολίτης από την πόλη της Καστοριάς, κατάφερε να αιτηθεί την διακοπή ρεύματος της οικίας του, κατόπιν συνδρομής της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα ο εν λόγο πολίτης αιτήθηκε στις 7/11/2011 , προφορικά, την αίτηση διακοπής ρεύματος , και ο αρμόδιος υπάλληλος της ΔΕΗ τον ενημέρωσε ότι πριν πληρώσει το χαράτσι δεν επιτρέπετε να γίνει η διακοπή. Με γραπτή του αίτηση αιτήθηκε, στην συνέχεια την διακοπή μέσω fax, οι υπάλληλοι της ΔΕΗ τον ενημέρωσαν οτι την έλαβαν, αλλα δεν μπορούσαν να την πρωτοκολλήσουν.

Χθές όμως Παρασκευή πήγε αυτοπροσώπως να καταθέσει την αίτηση. Του είπαν και πάλι οτι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή. Τότε ζήτησε την απλή πρωτοκόλληση της αίτησης, άσχετα εάν θα γινόταν δεκτή η όχι. Επέμεναν για διάφορους υπηρεσιακούς λόγους ότι δεν μπορούν να δώσουν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο πολίτης ψύχραιμος, ζήτησε την συνδρομή της Αστυνομίας, δηλαδή να καταγράψει το συμβάν. Πανικόβλητοι οι υπάλληλοι άρχισαν τα τηλέφωνα σε προϊσταμένους, διευθυντές, κτλ. Με την εμφάνιση της Αστυνομίας , όλα ξαφνικά λύθηκαν, οι υπάλληλοι πρωτοκόλλησαν και έκαναν δεκτή την αίτηση του.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/blog-post_1158.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s