ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΕΞΗΣ….


Γέμισαν την μάνδρα του δημοσίου με οπαδούς τους για να τους ταίζουν αποκλειστικά οι ίδιοι και να τους έχουν σε καθεστώς απολύτου ελέγχου. Βλασφήμησαν με τον χειρότερο τρόπο τον Χριστό και την Παναγία μας με απαράδεκτους πίνακες ζωγραφικής,θεατρικά έργα και με βδελυρές κινηματογραφικές ταινίες. Αν τους έπαιρνε και δεν φοβόντουσαν την λαική αντίδραση-(που έτσι όπως πάμε σε λίγο δεν θα υπάρχει και αυτή)-θα είχαν ηδη βγάλει και τις εικόνες απο τα σχολεία μας. Χαρακτήρισαν επίσης την ένδοξη σημαία μας,το αιματοβαμμένο ιερό σύμβολο ως κουρελόπανο και τους ένστολους φύλακες της πατρίδας μας τεμπέληδες…

Νομιμοποίησαν τα ναρκωτικά,αποδεχόμενοι τον αργό θάνατο των νέων. Άνοιξαν εδώ και πολύ καιρό τις πόρτες της χώρας και ανεξέλεγκτα εισήλθε κάθε καρυδιάς καρύδι αλλόθρησκοι και άθεοι πολλοί εκ των οποίων είναι και καταζητούμενοι στις χώρες τους.

Καλλιεργούν συστηματικά την ανωμαλία με στόχο να καταστρέψουν την αγία ορθόδοξη ελληνική οικογένεια και κυρίως τους νέους και έτσι γκρεμίζουν αξίες και ιδανικά επικαλούμενοι μια παράλογη και ψεύτικη πρόοδο.

Αφαίρεσαν το θρήσκευμα απο τις ταυτότητες για να χαροποιήσουν τους εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας,και τέλος τώρα στριμώχνουν οικονομικά τους Έλληνες για να επιβάλλουν το ηλεκτρονικό σφράγισμα διαμέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης με την κάρτα του πολίτη.

Αγαπήτοί φίλοι τις μεγαλύτερες ευθύνες της βαρύτατης εθνικής προδοσίας τις έχουν οι ανθέλληνες προδότες πολιτικοί-κυβερνώντες και μη-βουλευτές εκπρόσωποι όλοι του Ελληνικού λαού… αλλά και προδότης είναι και αυτός που ανέχεται και δεν αντιδρά στην προδοσία. Προδότης είναι αυτός που θα θεωρήσει χρέος πως οφείλει για παράλογα πολλοστή επανελλειμένως φορά να λειτουργήσει ως σύννομος πολίτης και να υποκύψει στις πιέσεις και στην φοβέρα πως θα του κοπεί το ρεύμα αν ΑΡΝΗΘΕΙ να εμπιστευτεί και πάλι τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. Γιατί στον φόβο αυτό βρίσκεται η απώλεια της ΑΝΕΣΗΣ και όχι της ΘΥΣΙΑΣ. Τι θα γίνει δηλαδή εαν 2 και 3 ακόμη μήνες δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα; Χωρίς θυσίες και αγώνες δεν κερδίζεται ΤΙΠΟΤΕ. Τώρα είναι καιρός να επιστρέψουμε στις θυσίες και να μετανοήσουμε..Γιατί τότε και μόνο τότε θα αλλάξουν τα πράγματα στην χώρα μας.

Κατόπιν αυτών καλόι μου φίλοι στο χέρι μας είναι η λύση.! Στο χέρι μας είναι αν με την καταβολή των φόρων και την κλίση του κεφαλιού μας προς τα κάτω για άλλη μια φορά συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τις τύχες της ευλογημένης πατρίδας μας στους αποδεδειγμένους έχθρούς του Χριστού και προδότες της ευλογημένης αυτής χώρας μας που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ.

Αναγνώστης


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/blog-post_8963.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s