ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ: Στο 1 Ευρώ η Τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, 50% κάτω οι πωλήσεις!! Φταίει ο Καραμανλής…


Τα στοιχεία είναι συντριπτικά. Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης είναι πλέον στο 1 Ευρώ το λίτρο, από την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση, τα ΜΜΕ όμως σιωπούν.

Υπάρχει όμως κάτι ακόμα πιο τραγικό: Οι πωλήσεις του πετρελαίου θέρμανσης είναι μειωμένες κατά 50%!! Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν Έλληνες που δεν έχουν τα χρήματα για να αγοράσουν πετρέλαιο. Αυτό σημαίνει πως κάποιες οικογένειες θα ξεπαγιάσουν λόγω της κυβέρνησης των ανάλγητων, οικονομικών δολοφόνων που απομυζούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των πολιτών. Αφήστε που το γεγονός αυτό δείχνει ότι τα μέτρα των “ηλιθίων” απέτυχαν παταγωδώς αφού τα έσοδα του κράτους παραμένουν ίδια.

Κανένας όμως δεν σχολιάζει το απλούστατο: Αυτός ο παλιάνθρωπος Καραμανλής, ο ανάλγητος, δεν θα μπορούσε να αυξήσει και αυτός τους φόρους στην βενζίνη, στην γκαζόζα, να βάλει χαράτσια σε ότι κινείται; Και βέβαια θα μπορούσε. Δεν το έκανε όμως γιατί απλούστατα δεν ήταν ελεεινός, χαφιές, επίορκος όπως οι σημερινοί.

Αυτοί που ήλθαν ως σωτήρες και πλέον θεωρούν σωτηρία, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, η Ελλάδα να καταφέρει να επιστρέψει στο επίπεδο που την άφησε ο Καραμανλής!

Μα στο μεσοδιάστημα, θα έχουν ξεπουληθεί τα πάντα, ο κόσμος θα έχει εξαθλιωθεί, η Ελλάδα θα έχει ρημαχθεί από την συμμορία. ΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ;

Η απάντηση είναι αυτονόητη. Ήρθαν για την μεγαλύτερη ληστεία στη νεώτερη ιστορία. Γι’ αυτό και γκρέμισαν με τέτοια λύσσα τον Καραμανλή, γι’ αυτό τον τρέμουν ακόμα και ως απλό βουλευτή.
Οι οικονομικοί δολοφόνοι και οι χειροκροτητές τους θα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
http://olympia.gr/

 

http://filotimia.blogspot.com/2011/11/1-50.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s