Μονοπώλιο ο Λεβί με τα Bodyline και κορόιδα εμείς


Bodyline, Silhouette, Gilli Diet, Taste and Diet (και κάποια άλλα που ακούγονται στην πιάτσα όπως ότι έχει χοντρό πακέτο μετοχών στα Πρίνου και στα VitaPlus) είναι η αυτοκρατορία του Λέοντα Λεβί.

Αρκετοί το ήξεραν, ιδίως από τα ΜΜΕ (περιοδικά, εφημερίδες, τηλεόραση, ραδιόφωνο, outdoor διαφήμιση), αλλά κανείς δεν μίλαγε. Γιατί ο διαφημιστικός τζίρος του κ. Λεβί ήταν τεράστιος και δεν ήθελαν να τον χάσουν. Βέβαια, όταν βοά η πιάτσα, δεν μπορεί να μην κουνιέται η περίφημη Επιτροπή Ανταγωνισμού. Όμως έπεφταν και τα ανάλογα τηλέφωνα, φαντάζομαι, και το θέμα δεν άνοιγε ποτέ. Τι κι αν ανακριτής είχε βρει ότι 3 από τα μεγαλύτερα Bodyline (Χολαργού, Περιστερίο, Πειραιά) λειτουργούσαν χωρίς άδεια. Καμιά κίνηση. Καμία κουβέντα. Ομερτά.

Και ποιός είναι ο χαμένος όταν κάποιος έχει μονοπώλιο σε κάτι; Ο κόσμος φυσικά. Ο κ. Λεβί κανόνιζε τις τιμές της αγοράς. Και όλοι του τα έδιναν είτε πηγαίνοντας στα Bodyline, είτε πηγαίνοντας στα Silhouette, είτε στα Gillie Diet, είτε…

Και ο κοσμάκης νόμιζε ότι ζητώντας τιμές για κάτι (πχ αποτρίχωση) από τον έναν (Bodyline) και μετά από τον άλλον (Silhouette) ότι θα πετύχαινε κάτι καλύτερο, αφού πάει σε ανταγωνιστή. Αμ δε. Prix fix και ο Λεβί τα έπαιρνε κανονικά.

Άρε κορόιδο έλληνα, που τη μια έχαφτες τη διαφήμιση ότι θα αδυνατίσεις με μηχανήματα (Bodyline), την άλλη σου λέγανε «δες αυτήν εδώ που σου λέμε ότι έχασε 25 κιλά και πίστεψε ότι θα σε κάνουμε κι εσένα να χάσεις τόσα» (Silhouette) και μετά τον πίστευες που σου έλεγε ότι μόνο με τα φαγητά που θα σου φέρνει σπίτι θα χάσεις κιλά (Gillie Diet).

Εσύ τον πίστευες και οι αρμόδιοι δεν έκαναν τίποτα για να χτυπήσουν αυτό το μονοπώλιό του. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

 

Αναγνώστης

 

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/11/bodyline_24.html

 

 

ΣΧΟΛΙΟ MySatelite:  Μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί το γεγονός πως καμία ραδιοτηλεοπτική επιτροπή δεν απέσυρε τις διαφήμισης με τις εικόνες του πριν και του μετά από τα κανάλια που, για γνώστες του Photoshop, φαίνονται κάτι παραπάνω από ύποπτες. Αναρωτιέμαι, έγινε έλεγχος ποτέ για τη γνησιότητα τους;

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s