ΕΥΓΟΝΙΚΗ, ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ


ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ:Δείτε ένα ακόμη βίντεο που έρχεται σε σύγκρουση με το σημερινό ιατρικό επιστημονικό κατεστημένο. Θεωρούμε οτι οι πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ είναι πλήρως αναξιόπιστες.

Δείτε στο 4:39 του βίντεο,που ο βραβευμένος με Νόμπελ Bertrand Russell, λέει στην διατριβή του για τα εμβόλια. «Τα εμβόλια έχουν φτιαχθεί για να μετατρέπουν τον ανθρώπινο πληθυσμό σε ελεγχόμενα ζόμπι. Για αυτό το λόγο έχει προστεθεί στα εμβόλια υδράργυρος και άλλα βαριά μέταλλα,που καταστρέφουν το μυαλό…»

Οπως καταλαβαίνετε, η δήλωση του Bertrand Russell,δεν μπορεί να αναιρεθεί,απο ιατρούς και καθηγητές, που θα τους χαρακτηρίζαμε «μετριότητες». Οταν ένας επιστήμονας του επιπέδου του Bertrand Russell, λέει αυτά τα πράγματα και ρισκάρει την φήμη του, το κύρος του και τη ζωή του, αυτό το κάνει μόνο όταν έχει πειστεί απόλυτα για το οτι αυτό που λέει είναι αληθινό. Ο κ. Russell δεν είναι βιολόγος, ούτε ιατρός. Είναι μαθηματικός κορυφαίος φιλόσοφος, λογοτέχνης (Νόμπελ Λογοτεχνίας).

Τι τον κάνει όμως τόσο αξιόπιστο; Μέσα απο τα κείμενά του προκύπτει οτι έχει σχέση-επαφές με την σκιώδη υπερκυβέρνηση της ανθρωπότητας. Με αυτούς τους «παγκόσμιους τραπεζίτες». Είναι αυτοί που χρηματοδοτούν τις φαρμακευτικές εταιρείες και όλα σχεδόν τα πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής …. Αυτό τα λέει όλα.

Δυστυχώς τα ΜΜΕ με την καθοδήγηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων αποβλακώνουν μαζικά την ανθρωπότητα.

Το χειρότερο απο όλα όμως είναι οτι η σημερινή επιστημονική κοινότητα έχει μετατραπεί σε απίστευτα σκληροπυρηνικό ιερατείο, το οποίο δεν ενδιαφέρεται ούτε για την ελευθερία του ανθρώπου, ούτε καν για την ελευθερία της σκέψης. Εχει ξεπεράσει προ πολλού την ιερά εξέταση του Μεσαίωνα. Αυτά που υπέστησαν ο Γαλιλαίος, ο Τζορνάνο Μπρούνο κ.α,τα περνούν, κυριολεκτικά χιλιάδες διαφωνούντες επιστήμονες και πολλοί απο αυτούς το πληρώνουν με τη ζωή τους… (Να θυμήσουμε οτι στην κοινότητα των Μορμόνων απαγορεύονται οι εμβολιασμοί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι να αρρωσταίνουν σπάνια,αλλά το κυριότερο περιπτώσεις αυτιστικών παιδιών προσεγγίζουν το μηδέν. Ενω σήμερα στις Δυτικές κοινωνίες,ένα παιδί στα 166 παρουσιάζει συμπτώματα αυτισμού,εξαιτίας ακριβώς του υδραργύρου που περιέχεται στα εμβόλια).

http://ellhniko-gr.blogspot.com/2011/06/blog-post_3082.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s