Αντε, και καλό… 2012 στα «στημένα»!


Ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την υπόθεση με τα στημένα, που του ανατέθηκε κι έτσι, έπειτα από αίτημα της εισαγγελίας εφετών Αθηνών, θα συγκληθεί την ερχόμενη Πέμπτη (15/12) η Ολομέλεια των Εφετών προκειμένου να ορίσει τον εφέτη ειδικό ανακριτή που θα αναλάβει την διενέργεια της υπόθεσης.

Οι δικαστικές αρχές του τόπου έχουν δυσαρεστηθεί με την κωλυσιεργία στην υπόθεση με τους στημένους αγώνες του ποδοσφαίρου κι έτσι η υπόθεση φεύγει από τα χέρια του 9ου τακτικού ανακριτή.

Η υπόθεση έχει μπει στο συρτάρι, καθώς έπειτα από τις των 15 από τους 83 στους οποίους είχαν αναγγελθεί κατηγορίες πέρασαν από το γραφείο του κ. Κασίμη ορισμένοι μάρτυρες κι έκτοτε οι 68 κατηγορούμενοι περιμένουν την κλήτευσή τους για να απολογηθούν!

Ετσι λοιπόν, έπειτα από αίτημα της Εισαγγελίας Εφετών της Αθήνας συγκαλείται την ερχόμενη Πέμπτη (15/12) η Ολομέλεια Εφετών, προκειμένου να ορίσει τον εφέτη ειδικό ανακριτή, στον οποίο θα ανατεθεί η διενέργεια της κύριας ανάκρισης,

Κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση «παγώνει» κι αναμένεται να ανοίξει με το νέο έτος. Κι αυτό γιατί η τεράστια δικογραφία που φτάνει τις 10.000 σελίδες θα πρέπει να μελετηθεί ενδελεχώς από τον ειδικό εφέτη ανακριτή στον οποίο θα ανατεθεί η υπόθεση.

Από τους 83 στους οποίους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες έχουν κριθεί προφυλακιστέοι οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάνης και Βασίλης Καρακούλιας, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο κι ο Μάκης Ψωμιάδης όταν εκδοθεί στη χώρα μας.

 

 

http://www.tsantiri.gr/podosfairo/ante-ke-kalo-2012-sta-%C2%ABstimena%C2%BB.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s