Συνελήφθη ο διευθύνων σύμβουλος της Κavala Oil για χρέη στο Δημόσιο


Η σύλληψή του έγινε για χρέη της πετρελαϊκής εταιρείας, ύψους 725 χιλιάδων ευρώ.  Ο διευθύνων σύμβουλος της πετρελαϊκής εταιρείας… 
μετέχει και στη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ της ΚΑΕ Καβάλας, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του εθνικού πρωταθλήματος.
Η εταιρεία, έβγαλε ανακοίνωση στη οποία μιλάει «για άλλο ένα περιστατικό άκρατης γραφειοκρατίας, έλλειψης συντονισμού και μοναδικού παραλογισμού του Δημοσίου τομέα».

Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, έχει συμφωνηθεί με τις αρμόδιες οικονομικές υπηρεσίες, η οφειλή του ΦΠΑ να εκχωρηθεί στην επιστροφή φόρου της μητρικής εταιρείας Energean Oil & Gas Α.Ε. η οποία είναι 7,29 εκατομμύρια ευρώ για το 2010.

Η σχετική συμφωνία έγινε σύμφωνα με την εταιρεία στις 29 Νοεμβρίου 2011.
Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι το ΑΦΜ της Kavala Oil A.E. «δείχνει» οφειλή προς το Ελληνικό Δημόσιο ύψους 300 ευρώ.

«Ενώ η ως άνω συμφωνία βρίσκεται σε ισχύ, καθώς ουδείς έχει ενημερωθεί για το αντίθετο, το ΣΔΟΕ δρώντας με τρόπο που δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά προχώρησε στη σύλληψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Kavala Oil και στην επικοινωνιακή αξιοποίηση του γεγονότος», λέει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s