Γ.Καμίνης: Νομοθεσία για της διαδηλώσεις


Νομοθετική πρωτοβουλία σχετικά «με τις διαδηλώσεις και τη λειτουργία της πόλης» θα παρουσιάσει αμέσως μετά τις εκλογές ο δήμαρχος Αθηναίων.

Κατά τον χαιρετισμό του στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συνδέσμου Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), ο Γιώργος Καμίνης αναφέρθηκε «στη σπουδαία σημασία που έχει για την Αθήνα ο συνεδριακός τουρισμός και μάλιστα στις δύσκολες οικονομικές μέρες που περνάμε», λέγοντας πως «η Αθήνα παραμένει ένας σημαντικός συνεδριακός προορισμός”.

Αναφέρθηκε σε εμπόδια για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα, φέρνοντας ως παράδειγμα την «υψηλότατη επιβάρυνση και για τους επιβάτες και για τις αεροπορικές εταιρείες» του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, υποστηρίζοντας πως το κόστος είναι σημαντικά υψηλότερο από «κάθε δυνητικό μας ανταγωνιστή στη Μεσόγειο».

Τέλος, ο κ. Καμίνης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση συνεργασίας σε όλα τα στάδια υλοποίησης του σχεδίου, αλλά και για την ανάληψη νέων κοινών δράσεων και πρωτοβουλιών με σκοπό την ανάδειξη της μητροπολιτικής Αθήνας ως συνεδριακού τουριστικού προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχουν ετοιμα.

http://www.eglimatikotita.gr/2011/12/blog-post_3053.html

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s