Η ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΜΕ.


Το βρώμικο σκηνικό ξαναστήνεται και η αβάντα των χειραγωγούμενων ΜΜΕ αποδεικνύεται και αυτή τη φορά πολύτιμη, όπως και κάθε προηγούμενη φορά.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η δοτή κυβέρνηση ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος του ταπεινωτικού της συμβολαίου, και όλοι προετοιμάζονται εντατικά για το τελειωτικό χτύπημα που οσονούπω πλησιάζει.

Την χαρακτηρίζουν παραπαίουσα κυβέρνηση, αλλά αυτό δε την εμπόδισε να νομοθετήσει τη φρίκη, και αυτό το ξέρουν καλά οι κοντυλοφόροι της ντροπής.

Μη γελιέστε…

Δεν της ασκούν κριτική… Δε την απαξιώνουν… Δεν επιχειρούν να υπονομεύσουν – ως όφειλαν – το ελεεινό και τρισάθλιο έργο της.

Αυτό που επιχειρούν είναι να προλειάνουν το έδαφος για τη νέα επικοινωνιακή καταιγίδα που θα ακολουθήσει, με στόχο τον μαζικό κοινωνικό εκβιασμό και την εκτεταμένη κοινωνική εξαπάτηση.

Αντικείμενο του πόθου, είναι και πάλι η πολύφερνη νύφη του ακούει στο όνομα «7η ΔΟΣΗ».

Γύρω από τη φούστα αυτής της ακριβοπληρωμένης με αίμα κι αξιοπρέπεια πουτάνας, υποκλίνεται γι ακόμη μια φορά η πουτάνα η πολιτική, με στόχο τον απόλυτο εκφυλισμό της αξιοπρέπειας και του τελευταίου Έλληνα πολίτη…

Επιχειρούν λοιπόν να εμφανίσουν ως απογοητευμένο το δοτό πρωθυπουργό…

Μοστράρει ως κουρασμένο παληκάρι ο διορισμένος εισπράκτορας των νταβατζήδων…

Και με πρόσχημα τα οικογενειακά καυγαδάκια στα μαγαζιά που στήριξαν το πιο άθλιο πολιτικό κατασκεύασμα μεταπολεμικά…

Ετοιμάζονται γι ακόμη μια φορά για το τελειωτικό τους χτύπημα, όχι μονάχα σε βάρος της Ελληνική κοινωνίας ολόκληρης, αλλά και το απόλυτο ξεπάστρεμα του ίδιου του Συντάγματος και του τελευταίου ίχνους θεσμοθετημένου δημοκρατικού κανόνα σ αυτόν τον τόπο.

Το ότι το όλον ΠΑΣΟΚ, δε δίνει δεκάρα τσακιστή για το μέλλον του τόπου, είναι Ηλίου φαεινότερον. Και αυτό δεν προκύπτει μόνο από την εφιαλτική του πολιτική που παρέδωσε αμαχητί την κοινωνία στον Καιάδα και τα κλειδιά της χώρας στις δυνάμεις της κατοχής.

Επιπροσθέτως επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως, το μόνο για το οποίο νοιάζονται οι κορυφαίοι του σοσιαλ-συνονθυλεύματος, είναι η διεκδίκηση της καρέκλας της ντροπής, και όχι η ανακοπή του μαρασμού και του κατήφορου στον οποίο οδηγείται ο τόπος.

Το ότι η …παρθενογεννημένη Νέα Δημοκρατία, φλυαρολογεί προσβλέποντας όχι στην ανάκτηση της χαμένης της – έστω και στοιχειώδους – αξιοπιστίας , αλλά στην επικοινωνιακή ευκαιρία που θα την καταστήσει αυτοδύναμο κοτζαμπάση υποταγμένο απόλυτα στις προσταγές του σουλτανάτου, γίνεται όλο και εμφανέστερο από τις δηλώσεις και τους χειρισμούς των πρωτοκλασάτων της στελεχών.

Συνισταμένη και των δυο, είναι η απόλυτη σύμπνοια στο περιεχόμενο της πατριδοκτόνου πολιτικής την οποία υπαγόρευσαν οι διεθνείς συμμορίες και την εφαρμογή της οποίας ανέθεσαν στους πρωταίτιους της καταστροφής, με την καταλυτική παρουσία επιφορτισμένη στο γνωστό φασιστικό απολειφάδι του Καρατζαφύρ.

Σ αυτό το βρώμικο και ελεεινό σκηνικό προετοιμάζουν την τελική τους έφοδο οι δοσίλογοι του συμμοριακού σουλτανάτου.

Αν σ αυτό το λαό λοιπόν απέμεινε ίχνος αλώβητης αξιοπρέπειας, αυτή τη νέα ταπείνωση έχει χρέος απέναντι στα παιδιά του να μη την επιτρέψει για μια ακόμη φορά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s