Θα λειτουργήσει τελικά το ξενοδοχείο Μακεδονία Palace και το 2012


Την παράταση της λειτουργίας του ξενοδοχείου Μακεδονία Palace σε συνεργασία με τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2012 αποφάσισε χθες το ΔΣ του ΙΚΑ, το οποίο παράλληλα αναζητά νέο μισθωτή για με διεθνή διαγωνισμό.

Ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη που διαχειρίζονταν το ακίνητο από το 1994 είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να αποχωρήσει στα τέλη του 2011 και η τύχη του Μακεδονία Palace βρίσκονταν πια στα χέρια της διοίκησης του ΙΚΑ στο οποίο ανήκει το ακίνητο. Ωστόσο χθες το ΙΚΑ αποφάσισε προκειμένου να μην μείνει κλειστό το ξενοδοχείο να παρατείνει την μίσθωση του ακινήτου από τον Όμιλο Δασκαλαντωνάκη για άλλους 9 μήνες. Συγκεκριμένα το ΔΣ του ΙΚΑ αποφάσισε να μειώσει κατά 30% το κόστος του μισθώματος και να διαγράψει τα πρόστιμα που είχε επιβάλει στην μισθώτρια εταιρεία, ενώ παράλληλα με βάση τη νέα 9μηνη σύμβαση, ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη θα πρέπει να δώσει μια τραπεζική εγγυητική επιστολή στο Ίδρυμα, αλλά και να δεσμευτεί στη διατήρηση του 95% των μόνιμων θέσεων εργασίας που είχε το ξενοδοχείο την 1/11/2011.

Παράλληλα σε εξέλιξη είναι η αναζήτηση νέου μισθωτή με διεθνή διαγωνισμό, ενώ θυμίζουμε ότι το on-news είχε αποκαλύψει ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από Τούρκους επενδυτές για το ιστορικό ξενοδοχείο.

www.on-news.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s