Πως να ξεφορτωθείτε το Timeline του Facebook


Παρόλο που πολλά ποστ σε blog αναφέρουν πως δεν μπορεί ένας χρήστης του Facebook να επιστρέψει στο παλιό προφίλ του όταν επέλεξε να το αναβαθμίσει στο ολοκαίνουργιο Timeline (Χρονολόγιο) που σιγά σιγά κάνει την εμφάνιση του, το MySatelite κατάφερε να βρει κάποιες δημοσιεύσεις που ισχυρίζονται πως επιτρέπουν όσους μείναν δυσαρεστημένοι με τον νέο look της κοινωνικής πλατφόρμας να επαναφέρουν το παλιό design. 

Βήμα 1: Πεταγόμαστε στη σελίδα Facebook Apps Developer (πολλά άρθρα επισημάνουν πως μέσω αυτής της εφαρμογής έγινε η εγκατάσταση του Timeline).

Βήμα 2: Επιλέγουμε την εφαρμογή του Facebook (Facebook App) που χρησιμοποιεί το Timeline Profile και πατάμε το “Edit Settings” (τις ρυθμίσεις δηλαδή) στο πάνω μέρος της σελίδας.

Βήμα 3: Βρίσκουμε και επιλέγουμε την επιλογή “Delete App” (διαγραφή εφαρμογής) που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά (αριστερή στήλη) της σελίδας κάτω από τα related links (σχετικοί σύνδεσμοι).

How to delete Facebook Timeline?

Έχοντας επιλέξει Delete App και κάνοντας και την επιβεβαίωση, το Timeline αυτόματα διαγράφεται από τον λογαριασμό σας και το Facebook επανέρχεται στο αρχικό προφίλ σας.

Σημείωση: δεν δοκιμάσαμε να ακολουθήσουμε τις παραπάνω οδηγίες διότι δεν κάναμε εγκατάσταση το νέο Timeline, οπότε με κάθε επιφύλαξη. Αν θέλετε, προσθέστε διευκρινίσεις σε σχόλιο παρακάτω.

6 σκέψεις σχετικά με το “Πως να ξεφορτωθείτε το Timeline του Facebook

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s