
Στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Tυριού που έλαβε χώρα στο Birmingham τον Νοέμβρη 2011 η χώρα μας κέρδισε 3 τίτλους στην κατηγορία «Φέτα χωρίς λάδι και πρόσθετα»:
- Silver – Epiros Feta Cheese – Epirus S. A.
- Silver – Melina Feta Cheese – The Greek Delicatessen Ltd
- Bronze – Greek Feta Cheese PDO – TYRAS S.A
και την πρώτη θέση στην κατηγορία «Φέτα με λάδι και πρόσθετα»:
- Gold – Greek Feta in Oil & Herbs – Aegean Heritage Limited
Στην κατηγορία ημίσκληρων τυριών 3 ακόμη ελληνικά τυριά:
- Gold – 100% Sheep Milk Greek Feta Cheese PDO produced by Kourellas Dairy, Greece – Futura Foods UK Ltd.
- Gold – Sheep Milk Saganaki produced by Kourellas Dairy, Greece – Futura Foods UK Ltd
- Bronze – 100% Sheep Milk Greek PDO Feta Cheese produced by Kolios Dairy, Greece – Futura Foods UK Ltd.
Και την δεύτερη θέση στην κατηγορία τυριού από πρόβειο γάλα:
- Silver – Halloumi 200g – produced in Greece – Aegean Heritage Limited
Τέτοιες διακρίσεις όχι μόνο προσθέτουν κύρος στα ελληνικά τυριά αλλά βοηθούν και στην αύξηση των εξαγωγών μας. Όπως φαίνεται η παραγωγή ελληνικών προϊόντων είναι και οργανωμένη και ποιοτική.
Τα συγχαρητήριά μας!
Related articles
- Feta and Basil Snack (low-amine, gluten-free, soy-free, vegetarian, low-carb) (aminerecipes.com)
- Strawberry and Feta Salad Recipe Great Aphrodisiac (livingstrongandhappy.blogspot.com)
- Cooking with cherries: Lamb, cherry and feta burgers (thebigfatnoodle.com)