Οι κενές φιάλες επιστρέφονται, οι άνθρωποι όμως;


Διάβασα το δελτίο τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και πληροφορήθηκα ότι  :  «Επεστράφησαν άλλοι εξήντα οκτώ (68) αλλοδαποί πολίτες, διαφόρων υπηκοοτήτων, στις χώρες καταγωγής τους. …Συγκεκριμένα επεστράφησαν, είκοσι τρεις (23) πολίτες Πακιστάν, δεκαοκτώ (18) πολίτες Αφγανιστάν, τρεις (3) πολίτες Ουκρανίας, επτά (7) πολίτες Ιράκ και δεκαεπτά (17) πολίτες Αλβανίας.»

Αχ,  πόσο καλύτερη θα ήταν  η ζωή μας  αν τα συμπλέγματα, η αφέλεια και ο ψευτοπροοδευτισμός, επέτρεπαν ΚΑΙ στην αστυνομία να πράττει και να εκφράζεται ελεύθερα.

Βρε παιδιά, εκεί στην ΕΛ.ΑΣ., για τους αλλοδαπούς αυτούς που «επεστράφησαν»,  είχαν εκδοθεί αποφάσεις απελάσεως, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, και κατά συνέπεια δεν «επεστράφησαν» στις χώρες τους ως ελαττωματικά προϊόντα.  Τους απελάσαμε από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, δεν τους είχαμε πάρει δανεικούς και τους επιστρέψαμε.

Και κάτι ακόμα. Ο νεολογισμός του ΠΑΣΟΚ, που σε όλα τα μέτωπα μας κατέστρεψε, εξακολουθεί να δηλητηριάζει την σκέψη και την γραφίδα της δημοσίας διοικήσεως. Στο ίδιο δελτίο τύπου της αστυνομίας, οι «επιστραφέντες» αλλοδαποί, χαρακτηρίζονται ως «μη νόμιμοι μετανάστες«.
Πιπέρι στο στόμα του κακού ανθρώπου που θα τολμήσει να τους χαρακτηρίσει  ως παρανόμους. Θυμηθείτε την αλήστου μνήμης υφυπουργό κυρία Νταλάρα, που σε μια συνέντευξη τύπου είχε πεί ότι δεν υπάρχουν λαθραίοι μετανάστες, μόνο λαθραία τσιγάρα υπάρχουν…

Με τούτα και με ΄κείνα, με το μυαλό που κουβαλάνε οι σοσιαλιστές κυβερνήτες μας, φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Το κακό όμως είναι ότι δεν μπορούμε να τους «επιστρέψουμε», γιατί τους καλέσαμε με την ψήφο μας να κυβερνήσουν. Ας προσέχαμε…

Α.Α.


filotimia.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s