ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ COSMO.GR ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE ΠΟΥ ΘΑ «ΒΓΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ


ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ BLOGSPOT.COM,ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ .COM. -ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΉ ΔΥΣΦΉΜΗΣΗ…ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΈΛΗΜΑ .

http://tolimeri.blogspot.com

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ COSMO.GR ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ Η GOOGLE ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΉΤΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤHN ΟΠΟΙA ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ… ΠΧ BLOGSPOT.COM.GR,ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΤΑ BLOGS ΠΟΥ «ΒΓΑΙΝΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ..ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ!!!!

–ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ SITE H ΕΙΔΗΣΗ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ…ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ…

Μετά την υπογραφή της ACTA και την ανακοίνωση του Twitter ότι θα λογοκρίνει τα tweets σε ορισμένες χώρες και δεν θα επιτρέπει τη δημοσιοποίησή τους αν το περιεχόμενο κρίνεται ανάρμοστο, το κακό τρίτωσε με τη νέα πολιτική που ανακοίνωσε η Google.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η υπηρεσία Google Blogger θα ανακατευθύνει τους χρήστες σε domain names της χώρας τους, όπως για παράδειγμα στο blogspot.com.gr αντί στο blogspot.com.
Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι με τη νέα πολιτική που θα εφαρμόσει θα προστατεύει την ελευθερία της έκφρασης, αφού, σε περίπτωση δικαστικής εντολής θα αφαιρεί το περιεχόμενο που αντιτίθεται στη νομοθεσία της χώρας μόνο από το συγκεκριμένο domain και όχι από τον παγκόσμιο ιστό.
Στην πραγματικότητα όμως, το περιεχόμενο που παραμένει στον παγκόσμιο ιστό ουσιαστικά αχρηστεύεται, αφού, στην περίπτωση της δικής μας χώρας τουλάχιστον, οι περισσότεροι bloggers γράφουν στα ελληνικά και απευθύνονται σε Έλληνες.

http://www.cosmo.gr/Entertainment/Media/Internet/h-google-tha-logokrinei-toys-bloggers.1600706.html
ΠΡΕΖΑ TV
http://ventetta.blogspot.com

oxafies.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s