Ο κ. Σαμαράς και τα καθάρματα της κουκούλας


«Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι, όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω».

Και πότε θεωρείτε κ. Σαμαρά ότι θα είναι η κατάλληλη ώρα για να κατεβάσετε τις κουκούλες των «καθαρμάτων» που ενώ τους γνωρίζετε, συνεχίζετε απλά να τους απειλείτε;

Aν δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψετε επιτέλους και σε μας τα καθάρματα που μας «καίνε ζωντανούς», πότε θα είναι; Προφανώς όταν:

Δεν θα έχει απομείνει καμία επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αφού αν δεν έχουν καεί θα έχουν σίγουρα κλείσει μην αντέχοντας, συν τοις άλλοις, για πολλοστή φορά το κόστος της καταστροφής.

Δεν θα υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος, ούτε καν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου, αφού δεν θα υπάρχουν πια επιχειρήσεις, διότι «έτσι τιμωρείται το κεφάλαιο».

Δεν θα υπάρχει κανένα παραδοσιακό, νεοκλασικό κτήριο μνημείο, ιδιαίτερα αν αυτό στεγάζει τράπεζα αφού θα έχει σίγουρα καεί μαζί με τους εργαζόμενους, διότι «έτσι τιμωρούνται οι προδότες».

Και κυρίως όταν δεν θα έχει μείνει καμία φωνή διαμαρτυρίας αφού θα έχουμε όλοι βουβαθεί από τα δημοκρατικά χημικά, το ξόφαλτσο ξυλοκόπημα και την ασύλληπτη τρομοκρατία, της σοσιαλιστικής δημοκρατίας που λειτουργεί άψογα στην Ελλάδα.

Έχετε απόλυτο δίκιο κ. Σαμαρά. Αυτοί που μας καίνε κάθε φορά που τολμάμε να διαμαρτυρηθούμε είναι πράγματι καθάρματα. Ο “φιλελεύθερος” όμως πολιτικός, που γνωρίζει τα κουκουλωμένα καθάρματα και απλά περιμένει να έρθει η «κατάλληλη ώρα» για να τους κατεβάσει τις κουκούλες, τι είπατε ότι είναι;

news24gr.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s