Απαγόρευση της κυκλοφορίας πότε να περιμένουμε;


Κάποιοι στην κυβέρνηση πιστεύουν ότι μπορούν διά νόμου να ακυρώσουν τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης των πολιτών επιχειρώντας ουσιαστικά να απαγορεύσουν τις διαδηλώσεις και τις πορείες στο κέντρο της Αθήνας.

Κάποιοι «φιλήσυχοι» βουλευτές πιστεύουν ότι μπορούν να ακυρώσουν με μια υπογραφή το αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν ελεύθερα, χωρίς την προηγούμενη έγκριση του κράτους, των αστυνομικών και εισαγγελικών αρχών.

Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάξουν τη θέληση μιας κοινωνίας που ζητά να καθορίσει η ίδια το μέλλον της, αποτινάσσοντας τον ζυγό της σύγχρονης οικονομικής κατοχής.

Πιστεύουν ότι με τη δύναμη των κρατικών μηχανισμών θα μπορέσουν να αναχαιτίσουν τον χείμαρρο της κοινωνικής αντίδρασης και της Ιστορίας. Παραβλέπουν τους φυσικούς κανόνες κίνησης των κοινωνιών, έχουν πάψει να διαβάζουν Ιστορία.

Σπέρνουν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία και να επιβάλουν τα μνημόνια, επιδεικνύοντας μία πρωτοφανή αμνημονησία!

Οταν με το καλό ο κάθε διαδηλωτής θα εποπτεύεται και από τον προσωπικό του αστυνομικό, τότε ας περιμένουμε και την απαγόρευση της κυκλοφορίας μετά την 11ην εσπερινή…

Πέτρος Κατσάκος στο Πρώτο Θέμα

 

tsantiri.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s