Η συμπεριφορά προς τους Έλληνες που αρχίζει και εδραιώνεται


Σχόλιο απο MySatelite: Δυστυχώς η συμπεριφορά που περιγράφεται πιο κάτω την έχει περιγράψει και άλλος που ταξίδεψε στην Γερμανία για δουλειές. Τελικά, τα ΜΜΕ κατάφεραν να περάσουν την εικόνα που ήθελαν για να μας απομονώσουν πριν μας αποτελεiώσουν (με τις ευλογίες των βουλευτών μας και την απάθεια των περισσοτέρων απο εμάς).

Γερμανός ξεφτιλίζει Έλληνες εργαζόμενους στο κέντρο της Αθήνας

Ήρθε ως πελάτης σε κεντρικό πεντάστερο ξενοδοχείο της Αθήνας και συμπεριφερόταν με τον χειρότερο τρόπο στους Έλληνες εργαζομένους.

Ο Γερμανός που μιλούσε στους Έλληνες εργαζομένους με ύφος αξιωματικού των Ες Ες που θα ζήλευε ακόμα και ο Χάινριχ Χίμλερ, ήρθε ναι μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας και μετέτρεψε σε εφιάλτη των εργαζομένων τις ημέρες της διαμονής του.

Ο «ευγενής» Ευρωπαίος δεν σταμάτησε να υπενθυμίζει στους Έλληνες ότι αυτός τους πληρώνει και πρέπει να τον υπηρετούν και να υπακούν στις εντολές του. Σε οποιαδήποτε συνομιλία μαζί τους έκλεινε τις προτάσεις του λέγοντας «εγώ σε πληρώνω» μειώνοντας και εξευτελίζοντας τους Έλληνες υπαλλήλους που – αξίζει να σημειωθεί ότι – έχουν υποστεί ήδη πολλές μειώσεις στο μισθό τους από τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων στην οποία εργάζονται.

Οι ίδιοι φρόντισαν να συγκρατήσουν το θυμό που τους προκαλούσε η αγενέστατη συμπεριφορά του Γερμανού πελάτη και του μιλούσαν ευγενικά. Όσο για αυτόν δεν πτοήθηκε ακόμα και όταν προκάλεσε το κλάμα σε μια νεαρή εργαζόμενη στο ξενοδοχείο λεγόντας της «κανονικά δεν θα έπρεπε να σας πληρώσω καθόλου για τη διαμονή μου εδώ αφού τα λεφτά αυτά μου τα χρωστάτε εσείς».

http://www.diktionews.gr
http://ventetta.blogspot.com

oxafies.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s