Σήμερα «Είμαστε όλοι Έλληνες» – Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση


Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν στις 14:00 έξω από τις ελληνικές πρεσβείες.

Ημέρα με χρώμα Ελλάδας η σημερινή σε όλη την Ευρώπη καθώς χιλιάδες πολίτες της γηραιάς ηπείρου με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» πραγματοποιούν μία γιγαντιαία κινητοποίηση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό. Το πανευρωπαϊκό  κάλεσμα απευθύνεται στους πολίτες της Δυτικής Ευρώπης με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματισθεί  να πραγματοποιηθούν στις 14:00 έξω από τις ελληνικές πρεσβείες και τα προξενεία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη.

Αντίστοιχη κινητοποίηση προγραμματίζεται ακόμη και στη Νέα Υόρκη  στο πάρκο Ζουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York.

Τα κοινωνικά δίκτυα με το σύνθημα «Είμαστε όλοι Έλληνες» επισημαίνουν ότι τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου επιβάλλουν μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ προβλέπονται και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», τονίζεται στις ανακοινώσεις.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στη Γαλλία, όταν πολίτες ζήτησαν την ελληνική υπηκοότητα από την ελληνική πρεσβεία με το σύνθημα «Είμαι και εγώ Έλληνας».

Συγκεκριμένα, στον διαδικτυακό τόπο »jesuisgrec.blogspot.com» χιλιάδες Ευρωπαίοι υπογράφουν καθημερινά το κείμενο αλληλεγγύης προς την Ελλάδα και ζητούν την ελληνική υπηκοότητα, θέλοντας να δηλώσουν με αυτόν τον τρόπο τη συμπαράστασή τους.

Στο ίδιο site έχει αναρτηθεί και μία αφίσα που επικαλείται την αυθεντία του Ντελακρουά. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον πίνακα του γνωστού ζωγράφου «Η Ελευθερία οδηγεί τον λαό», στον οποίο πλέον αναγράφεται το μήνυμα: «Αλληλεγγύη με την Ελλάδα».

Φάνης Βγενόπουλος

thebest.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Σήμερα «Είμαστε όλοι Έλληνες» – Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση

 1. «OΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!…»

  Κυριες, -οι,

  Στο εξωτερικό όσοι έχουν ζήσει και ασχολήθηκαν με θέματα ιστορικά, πολιτισμικά, διοικητικά και λαογραφικά, θα έχουν διαπιστώσει οτι την ιστορία της Ελλάδας οι λαοί την μελετούν σε βάθος, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την ιστορία μας και καλύτερα απο εμάς και μάλιστα στα πανεπιστήμια τους. Όσοι ειναι στο κλάδο Δημόσιας Διοικησης, εάν δεν γνωρίζει τι είναι ο Θεμιστοκλής ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλλης,… και τι συστηματα διοικησης υπήρχαν στην εποχή τους; πτυχείο δεν βλέπεις, ακόμα και στην γείτονα χώρα την Τουρκία ισχύει αυτό. Σ’ εμάς είναι έτσι;

  Κάθε λαός στον κόσμο, την Ελλάδα την βλέπει απο την δική του οπτική γωνία. Ίσως, μια μέρα μπορούμε και βρούμε χρόνο να δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα των ερευνών μας των απλών ανθρώπων που ήρθαν ή βρέθηκαν στην Ελλάδα, μαζί με τις οπτικές των κρατών τους, αλλά και τους επιστήμονες τους πως σκέφτονται για την Ελλάδα; Φυσικά, θέλει οικονομικούς πόρους και χρόνο, αλλά, αυτό το θέμα μπορουσε να γίνει διατριβή απο φοιτητές μας σε παγκόσμιο επίπεδο και ανά ήπειρο. Αφού γίνει η τοπική έρευνα και καταγραφούν οι απόψεις, τα συμπεράσματα μπορουν να δημοσιευθούν και θα ήταν ενα πολυ ωραίο δοκίμιο για το μέλλον του τόπου μας. Τα δικά μου συμπερασματα είναι απο τις συνεντεύξεις, που γίνοται στο Συνδεσμο Μουσουλμάνων Ελλάδας, «Η Φιλότητα». Παρόλο αυτό υπάρχει ενδιαφέρον και αξίζει να ασχοληθούμε.

  Όμως, όταν μεριμνήσεις και μελετήσεις καλά απο αυτά που θα διαβάσεις και θα ακούσεις, όλοι οι λαοί, για τους Ελληνες και την Ελλάδα συμφωνούν για την έννοια της δημοκρατίας και την έννοια του πολιτισμού του τόπου αυτού. Η δημοκρατία για πολλούς απ’ αυτούς είναι η έννοια της ελεύθερης σκέψης, η φιλότητα και σαν τη γή της επαγγελίας την βλέπουνε. Ενώ, εγώ και ίσως και εσύ την βλέπουμε ως συμμετοχή στο διάλογο, στις λήψεις των αποφάσεων και με απότερο σκοπό την συνδιοίκηση, που στην ουσία, στην σημερινή εποχή δεν ισχύει. Σήμερα, αυτά που δρομολογούν η ΗΠΑ ή το ιμπεριαλιστικό σύστημα σε παγκόσμια βαση δεν είναι αυτό;

  Επίσης, όλοι μας ξέρουμε και έχουμε διαβάσει για τον πολιτισμό της Ελλάδας οτι είναι « το λίκνο του φωτισμού και του φωτός». Αλλά, γιατί έγινε τόσο συμπύκνωση ενός πολιτισμού σε μία φράση δεν αναρωτήθηκε κανείς; Ωστε, τι εκφράζει αυτή η φράση και απο που προήρθε, είναι πολύ λίγοι που το γνωρίζουν και ας ζούμε στην σημερινή Ελλάδα. Για τους λαούς του κόσμου, ο πολιτισμός του αρχαίου Ελληνισμού είναι ένα μοντέλο διοίκησης, ειναι έμπνευση και κατανόηση των υποθέσεων και πραγμάτων, είναι η ελευθερία της σκέψης, είναι η υποδομή και το σύστημα της έννοιας έθνος,…κα.

  Σήμερα, στη βρώμικη δουλειά του ιμπερλιασμού και του σιωνισμού για την διάλυση της Ελλάδας, η εσωτερική και η εξωτερική κακόβουλη εχθρός των Ελλήνων και εκατέρωθεν που έχουν διεπράξει το φθόνο είναι η ευγενής αντιιμπεριαλιστική.

  Επιτέλους, που τελικά το κατάλαβαν οι λαοί του κόσμου, οτι θέλουν να αναιρεθεί η Δημοκρατία απο τους Έλληνες. Το οργανωμένο έγκλημα και τη βρώμικη δούλεια, σε βάρος των Ελλήνων και της Ελληνικής Δημοκρατίας, αυτοι που το έχουν θεσπίσει για να το χρησιμοποιήσουν χρειάζονται πια άλλους συνεργάτες και δούριους ίππους να χρησημοποιήσουν. Το βαμπίρ της Ελλάδας, ειναι ο ιδιοκτήτης του δυτικού συντονισμού Ε.Ε. και ΗΠΑ και το μεταλαγμένο πολιτισμό τους. Σκοπός τους είναι, αυτή την χώρα μας να την κάνουν μπουκιές και ότι αρπάξουν θα είναι ικανοποιημένοι και με την πιό μικρή μπουκιά ακόμα..

  Σε αυτή τη διαδικασία, δηλαδή την λεηλασία της Ελλάδας οι εγκέφαλοι έχουν βιαστεί, λαβίδες, τυχοδιώκτες και από όλα τα έθνη με μαριονέτες που αποτελείται από λεγεωνάριων αρουραίους υπονόμων. Στη βρώμικη δουλειά τους, η άγρια και ιμπεριαλιστική δύση (ΕΕ & ΗΠΑ) διπλωματικά, τα κέντρα πληροφοριών και προγραμμάτων, αρχικά να συνεργάζονται με το συντονισμό της ανάπτυξης της Ελλάδας και με σταθερά βήματα είχαν πρόοδο.

  Φυσικά, για να πετύχουν την λεηλασία στην χώρα μας, πρέπει να μας λυγίσουν οικονομικά πρώτα και μετά θα μπούν τα ζητήματα που αφορούν την εθνική μας κυριαρχία, τα μειονοτικά ζητήματα, ξεπούλημα νησιών μας και δημιουργία αυτόνομων περιοχών μέσα και εκτός της Ελληνικής επικράτειας. Χάριν της οικονομικής ύφεσης και μέσα απο αυτήν, είδαν το φως της δημοσιότητας τα μεγάλα σχέδια των εταίρων για την χώρα μας. Μέσα απο το πρόσχημα του δανεισμού μας, η φιουρερ της βαρβαρότητας, ό,τι δεν πέτυχε με την μπότα στους δύο πολέμους, σήμερα έρχεται να το πετύχει και με την συγκάλυψης των εσωτερικών μας συνεργατών, υπό το πρόσχημα, ότι χάρη μας κάνει και δεν είμαστε της εμπιστοσύνης, αλλά ούτε έχουμε τη διεθνή υποστήριξη ως Έλληνες πιά!

  Μεσα σ’ αυτά πλαίσια η απάντηση δεν άργησε απ’ όλο τον κόσμο, το περασμένο Σάββατο, οι σκεπτόμενοι πολίτες όλου του κόσμου διαδήλωσαν «Είμαστε όλοι Έλληνες». Εδώ ορισμένοι κατάλαβαν ότι ο «Ελληνισμός και το να είσαι Έλληνας» δεν είναι εθνικότητα, δεν ειναι φυλετική μορφή, αλλά είναι η φλόγα, το στίγμα, το φώς και το λίκνο του πολιτισμού του σύμπαν. Οι λαοί του πλανήτη μας, για μια άλλη φορά αγνόησαν τη σημασία του συνθήματος και με μία μεγάλη συμβολική συμμετοχή, έκαναν την ανατροπή προς ώφελος του Ελληνικού Λαού, είτε είναι εσωτερικά, αλλά είτε είναι και στο εξωτερικό.

  Σε πρώτη φάση, ως «καλή αρχή» αυτή είναι η βάση της αρμονίας και της προόδου για το τόπο μας. Από την άλλη πλευρά, οι άθλιοι ληστές του τόπο μας σε συνεργασία με ξένα κέντρα, έχουν θέσει σχέδιο σε εφαρμογή για κάθε δραστηριότητα στην χώρα μας και έχουν πάρει τα μέτρα τους. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, η πιο έγκυρη και από επίσημα χείλη των Ευρωπαίων, όπως αποδεικνύεται από την εξομολόγηση τους, που αφορά την Κρήτη, το θέμα της Μακεδονίας, της Θράκης, του Αιγαίου και πιό συγκεκριμένα που είναι ύποπτο οτι σ’ όλο αυτό το φάσμα αρχικά ξεκινάει απο την αλαζονεία των ΗΠΑ και μετά ακολουθούν οι δήθεν εταίροι της ΕΕ. Σ’ αυτό το σημείο, έχουν μπεί στο χορό σε άμεσο-έμεσσο οι ίδιοι, αλλά και όσοι θέλουν τους προσφέρουν το υλικό, την πνευματική αιγίδα και με την υλικοτεχνική υποστήριξη τους, έχουν κινητοποιηθεί εναντίον της Ελλάδας σε όλο το μεγαλείο τους.

  Φυσικά, για το σκοπό τους αυτό, εάν και φαίνονται όλα φυσιολογικά μέσα και μετά απο την μεταπολίτευση της Χώρας μας, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Η αξιολόγηση των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων με βάση την πολιτική τους ταυτότητα, σημαίνει παράδοση μας ανευ όρων στους εχθρούς μας. Τι να πούμε για την εθνική παιδεία μας; Όλο μεταρυθμίσεις ακούμε, αλλά αυτά που ξέραμε ως έθνος ή λαός πάνε περίπατο και τα παιδιά μας δεν γνωρίζουν την ιστορία μας και τους ευεργέτες του τόπου μας. Μια ξενομανία σε όλο το μεγαλείο της και η μεγαλήτερη φτώχεια για ενα έθνος κράτος είναι αυτό κύριοι. Όταν η διαμόρφωση για την παιδεία μας γίνεται στη Δύση, τι άλλο μπορείς να περιμένεις; Ποιός θα διαμορφώσει ενα σχέδιο για την διαβίωση μας; Αφού, δεν υπάρχει στρατηγική πολιτική εκμέρους μας. Φυσικά, όταν δεν έχεις δικιά σου πολιτική και σου την φτιάχνουν οι αλλοι, τότε το αποτέλεσμα είναι αυτό, δηλαδή στα μέτρα τους. Η εθνική μας ακαιραιότητα έχει καταντήσει ή εξαρτάται απο τους πολιτικούς, που όπως το βλέπουμε και ζούμε είναι ανίκανοι οι κύριοι, για να διαχειριστούν ακόμα και τα πιό απλά θέματα και όχι τα προβλήματα της εθνικής ασφάλειας και την υποδομή ενός έθνους.

  Από την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους και η Ελληνική Δημοκρατία δέχεται ανελέητο πόλεμο. Πρώτα ξεκινάει απο τους εσωτερικούς και μετά απο τους εξωτερικούς εχθρούς μας. Εάν δεν είχαμε όλους αυτούς τους εχθρούς, θα είχαμε θεσμοθετήσει ένα αλλο σύνταγμα πρώτα και θα είμασταν σε άλλο επίπεδο σήμερα. Δεν θα υπήρχε η αλαζονεία των αρμοδιων, η συγκάλυψη και η ατιμωρισία τους. Παρόλο που έγιναν ενέργειες γι’ αυτο το σκοπό και ναρκοτήθηκαν απο τους ίδιους. Διότι, αυτό το συστημα τους εξυπηρετεί. Σήμερα, στις Βρυξέλλες γίνονται διαπραματεύσεις για αυτά τα θέματα, ότι θέλουν το θεσμοποιούν και αύριο θέλουμε δεν θέλουμε, μ’ αυτούς που έχουμε στο θεσμό του κράτους, θα μας τα περάσουν ως κεκτημένα. Σε όλα τα θέματα-ζητήματα μέχρι σήμερα έτσι δεν έγινε;

  Προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια αυτά, θα συμβάλλουν και οι κοινωνικοί εταίροι σ’ αυτό το τόπο μας. Διότι, ο κάθενας του που βρίσκεται στην διοικούσα ομάδα εχει σπείρει πριν φτάσει εκεί. Βγάζουν τους δολιοφόρους στους δρόμους και δημιουργούν μια κατάσταση, μαζί με τους παπαγάλους δημοσιογράφους στα ΜΜΕ κλείνουν το θεμα στα μέτρα τους και αυτό είναι ένα μονοπάτι προς την επιτυχία τους.

  Η κυβέρνησεις γνώριζαν την κατάσταση και είδαν την απειλή για την χώρα μας, οι οποίες δεν έκαναν τίποτα, αλλά και καμία δράση δεν βλέπουμε για το εγγύς μέλλον της Ελλάδας μ’ αυτούς. Σε λίγο καιρό αυτός ο λαός που αγαπάει την Πατρίδα αυτή και εάν γυρίσει το κεφάλι του, τι θα πούν και πώς θα το ονομάσουν ή τι ετικέτες θα τους δώσουν;Τρομοκράτη, ληστή, αντάρτη ή κουκουλοφόρο που είναι η γνωστή-άγνωστη λέξη σ’ αυτό το τόπο. Γιατί ολα αυτά; Διότι, δεν θέλει να είναι δούλος τους και θέλει να ζήσει αξιοπρεπής. Η κυβέρνηση λόγω της αφερεγγυότητας της και τη δυσανεξία του λαού στο διεθνές και ανθρώπινο δίκαιο η ίδια προσπαθεί να τοποθετηθεί σε ένα τρελό όνειρο για το θέμα αυτό. Όμως, το τυρί το βλέπουμε, αλλά την φάκα δεν βλέπουμε. Αύριο, εάν δούμε την χώρα μας υπό δίωξη, στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, το Διεθνές Δικαστήριο Δικαιοσύνης, στον ΟΗΕ και σε άλλα διεθνή όργανα να μην μας κακοφαίνεται. Εκτός εάν ζητήσει απο τους ιμπερλιαστές την συμβουλή τους και είναι γνωστή πιά! Η υποκρισία τους εχει φτάσει μέχρι το βαθμό της προδοσίας και ας είμαστε όλοι Έλληνες, αλλά αυτό είναι παλιά ιστορία.

  Στην πραγματικότητα, από τις συζητήσεις που διεξάγονται για την έννοια του οτι « Όλοι είμασται Έλληνες», η τιμή δεν υπάρχει. Όσο σεβασμός και να ακούγεται για την Ελλάδα μας είναι λίγο προκατειλημμένοι, απλά και νομικά φοβερά κλιμάκια του ιμπερλιασμου και του σιωνισμού κάνουν μετεγκατάσταση το προβλημά μας, ως αποτέλεσμα θα έχει αυτό, να βάλουν χέρι στον πλούτο της Ελλάδας. Έτσι θέλουν να δημιουργήσουν τις ολιγαρχίες των μεγάλων δυναστειών, τόσο της γης, όσο και των Οικονομικών τομέων, οι οποίοι έχουν αποκτήσει τη δύναμη που ήδη υπάρχουν σε μια καπιταλιστική κοινωνία και μονοπώλιο οικογενειών. Απο την αλλη πλευρά, οταν δυεισδύουν στην χώρα μας, μιλάνε για ανταγωνισμό,…κα.

  Απο την άλλη πλευρά, αυτό που βλέπουμε και ακούμε, συνολικά κατηγορείται η χώρα μας και γι’ αυτό χρειάζονται οι υπογραφές όλων των κομμάτων ή η πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων. Μάλιστα, για όλους τους τομείς για εγκληματική ενέργεια μας κατηγορούνε από τη μία πλευρά, υποθέτω ότι πρέπει να έχουν κάνει μια πολλή εντατική έρευνα και να υπάρχουν στοιχεία. Όμως, εάν θέλουν τους υπεύθυνους για το έγκλημα αυτό, που διέπραξαν στην χώρα μας, τότε ας το ψάξουν στο καπιταλιστικό και ιμπεριαλιστικό τους σύστημα, που μας κυβερνάει εδώ και δύο αιώνες περίπου.

  Το θέμα είναι σοβαρό και σαφές, αφού υπάρχουν στοιχεία με βάση την ερευνά τους και ειλικρινά τόσα χρόνια που είχαν τους εντολοδούχους, οι οποίοι έχουν αναπτύξει περιοσία σε βάρος των Ελλήνων πολιτών και μετέπειτα σ’ αυτους και αφού τα χέρια μας είναι δεμένα ως Ελληνες δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα, ειναι ευπρόσδεκτοι εκμέρους μας. Εμείς, το μόνο που ζητάμε τα λεφτά του Ελληνικού λαου να είναι και να μείνουν στην χώρα μας. Διότι, εάν γυρίσουν τα λεφτά μας, θα γυρίσουν και οι εφοπλιστές μας. Σήμερα τι παζαρεύουμε με την τρόικα και τους ιμπεριαλιστές; Χρήμα ναι χρήμα, το οποίο αυτό το χρήμα ειναι πλαστό, όμως το δικό μας ειναι απο την πενιχρή παραγωγή μας και έχει αξία.

  Σήμερα λοιπόν, στο πλαίσιο του αφιερώματος, δεν είναι αυτοί που την χώρα μας την βγάζουν στην δημοπρασία; Φυσικά, πρέπει να αναλύσουμε και την δομή του συστήματος. Όμως, μια ημερομηνία είναι απαραίτητη και είναι καθήκον των ιστορικών, προκειμένου να γραφτεί στην ιστορία η ημερομηνία αυτή, ως μια «γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους» από την ιμπερλιαστική και σιωνιστική Δύση. Στο μέλλον, ποιοι ιστορικοί τι θα γράψουν και τι θα πούν; Για κάποιους θα είναι πολιτική υπόθεση και ζητήματα, άλλοι θα πούν ότι είναι θέματα που αφορούν την ταξική πάλη, άλλοι θα θέλουν την μετεγκατάσταση του προβλήματος, προκειμένου να μας έχουν όμηρους. Πάντως, επειδή δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα και οι πτυχές στο θέμα αυτό είναι πολλές και δεν είναι τόσο εύκολο το ζήτημα όσο φαίνεται. Σε αυτή την φάση ο καπιταλισμός απορροφάει το αίμα μας, κάτω υπο την αιγίδα της παγκοσμοποίησης έγινε μονοπώλιο και ακούμε για ανάπτυξη, αλλά δεν τη βλέπουμε. Ναι στην αρχή της γέννησης ενός μονοπωλίου, υπάρχουν πάντα πτυχές της ανάπτυξης. Όμως, σήμερα εδώ που φτάσαμε, πώς μπορείτε να κατηγορήσετε τους ανθρώπους που κατέχουν αυτό το σημείο της χώρας αυτής και στο σύνολο; Με ποιο δικαίωμα τους βάζετε να λειμοκτονήσουν; Αλλά για εσάς, είναι τόσο απλό; Είναι αναγκαίο και πρέπει να ερευνηθούν και οι άλλες πτυχές του μηχανισμού και εδώ είναι το καλό …

  Διότι, οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στο τόπο μας, πρέπει ο ρόλος τους να είναι πολύ μεγάλος και τα περιστατικά αυτά, πρέπει να μας γίνουν μάθημα ως λαός. Αυτό που ζούμε και δυανύουμε ως λαός, δεν είναι μια τέτοια τραγωδία που δημιουργήθηκε από την φύση και μόνη της. Το θέμα του 19ου αιώνα είναι στενά συνδεδεμένο με τη διαδικασία της εξόδου από αιώνες της καπιταλιστικής συσσώρευσης. Η αποικιοκρατία, ο ιμπεριαλισμός, ο διακανονισμός, είναι ένα ζήτημα που σχετίζεται στενά με τις διαδικασίες και εκμηδενίζει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Ως εκ τούτου, η συζήτηση εδώ για να βγούμε απο την κρίση είναι παραμύθια. Ωστόσο, αυτή η πτυχή του έργου είναι πολύ σημαντική. Η μετεγκατάσταση της χρεωκοπίας μας, είναι για την Ελλάδα το «σημάδι» του καπιταλισμού, ότι και εάν σημαίνει; Τόσο καιρό στην τηλεόραση και γενικώς, δεν ακούσαμε να έπιασαν κανέναν απο τις δυναστείες που έχουν στήσει σ’ αυτό το τόπο, αυτό είναι σημάδι του καπιταλισμού. Κανένας από την ομάδα δεν τολμά, να συζητήσει γι’ αυτούς στα ΜΜΕ. Εδώ έχουμε να κάνουμε και να ασχοληθούμε με ένα «βαθύ σύστημα» και «βαθιά προβλήματα» του συστήματος, που δεν θέλει να συζητήσει τα σχετικά με ένα πολύ σαφή τρόπο και την τόνωση της κρίσης.

  Ώστε, αυτό που φοβάμαι και τρέμω, όταν ακούω και βλέπω να φωνάζουν ότι «Όλοι είμαστε Ελληνες». Αυτό σημαίνει ότι μας κατάλαβαν πολύ καλά το τι είμαστε ή δεν ξέρουν τι σημαίνει Ελληνισμός, σύμφωνα μ’ αυτά που πρέπει να είμαστε. Διότι, εάν εμπλουτήσουμε την παιδεία μας μ’ αυτά που έχουμε ως λαός, δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα και δεν χρειαζόμαστε «Έλληνες» που φοβούνται γι’ αυτά που ζούμε εμείς σήμερα και σκέφτονται ότι αυριο θα τα ζήσουν αυτοί. Από την άλλη πλευρά, μου θυμίζουν τις πορείες που έγιναν ανά τον κόσμο και ήταν όλοι κατά του πολέμου στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν,…κα. Παρόλο αυτό επιβλήθηκε ο ιμπερλιασμός κατά πάντων. Έτσι δεν είναι;

  Η Χώρα αυτή που λέγεται Ελλάδα, δεν πρέπει να έχει πρόβλημα οικονομικό, αλλά ούτε θέμα ταυτότητας. Διότι, ο πλούτος υπάρχει και θέλει να αξιοποιηθεί απο Έλληνες για τους Έλληνες. Για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε μία παιδεια, με βάση το γένος μας και την ιστορία μας, που θα έχει ώς βάση την ελευθερία, την δημοκρατία, την αναπτυξη, την προόδο και το ανάστημα της κατά του διαθαρμένου συστημάτος, που κυβερνάει τον τόπο μας. Μια παιδεια αντι να τρώει το ψάρι έτοιμο, να μάθει να πιάνει το ψάρι.

  Φιλικά,

  Μεχμέτ ΙΜΑΜ
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Συμπαραστάσεως των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, «Η Φιλότητα»
  m.imam61@yahoo.gr

  • ΚΥΡΙΕ ΙΜΑΜ, ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ 1993 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ.

   ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΙΑ ΡΟΗ, ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΙΡΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΟΠΩΣ «ΠΑΤΡΙΔΑ»,»ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ», «ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ», «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», «ΣΥΣΤΗΜΑ», «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ» ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΟΥΦΙΟ ΟΣΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΟΥΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΩΝ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

   ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ 1) ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 1000 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΩΡΑ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ. 2) ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΡΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. 3) ΓΙΑΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ

   ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΑΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ: ΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΠΡΟΟΔΟ, ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ/ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ).

   ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗ 12η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΟΤΙ «εάν δεν είχαμε όλους αυτούς τους εχθρούς, θα είχαμε θεσμοθετήσει ένα αλλο σύνταγμα πρώτα και θα είμασταν σε άλλο επίπεδο σήμερα.»

   ΚΥΡΙΕ ΙΜΑΜ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ «ξενομανία σε όλο το μεγαλείο της», ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ; ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ; ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΚΑΕΙ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, Η ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΠΟΓΙΑ;

   ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ

   «άθλιοι ληστές του τόπο μας σε συνεργασία με ξένα κέντρα, έχουν θέσει σχέδιο σε εφαρμογή για κάθε δραστηριότητα στην χώρα μας και έχουν πάρει τα μέτρα τους. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, η πιο έγκυρη και από επίσημα χείλη των Ευρωπαίων, όπως αποδεικνύεται από την εξομολόγηση τους, που αφορά την Κρήτη, το θέμα της Μακεδονίας, της Θράκης, του Αιγαίου και πιό συγκεκριμένα που είναι ύποπτο οτι σ’ όλο αυτό το φάσμα αρχικά ξεκινάει απο την αλαζονεία των ΗΠΑ και μετά ακολουθούν οι δήθεν εταίροι της ΕΕ»

   ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3536/07 ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΜΚΟ/ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 10/1/2009 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ

   ««αλαζονεία» σε βάρος των «Άλλων»», «φίμωση των Μουσουλμάνων, -την μη έκφραση μας, -την μην παρέμβαση μας, -την αμφισβήτηση και την προσφορά μας εδώ και δώδεκα χρόνια, -την εξόντωση μας, -την σιωπήσει μας».

   ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ. ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ «ΕΛΛΗΝΑΣ». ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ «ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ» ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΥΦΕΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΦΟΥΡΤΟΥΝΙΑΣΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΑΛΠΑΖΟΥΣΑ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΚΓΟΣΛΑΒΙΑΣ.

   ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΙΕ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ. ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ. ΑΝ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ.

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ. ΣΥΧΓΩΡΕΣΤΕ ΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΔΑΠΑΝΗΣΩ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ.

   ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΩΣ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΟΔΙΓΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΟΚΟΠΗ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ‘ΠΙΣΩ’ ΜΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΣΗ.

   . ΝΑΙ, ΟΝΤΩΣ. ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ; ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ, ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ;

   ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. Η ΜΟΝΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΛΑΩΝ, ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΙΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

   ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ,

   FENRIR

   • Fenrir λέει:
    Φεβρουαρίου 26, 2012 στις 20:27
    «ΚΥΡΙΕ ΙΜΑΜ, ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ 1993 ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΤΕ.»

    Κυρια,-ε,

    Το άσπρο μαυρο δεν γίνεται!!!

    Ο άνθρωπος κρίνεται απο την πράξη του, όπως και απο αυτά που λέει ή γράφει. Στην σημερινή εποχή, δεν ξέρω πόσο ισχύει αυτό! Διότι, πολλά στην πορεία της ζωής μας αλλάζουν και πρέπει να ανανεώνεται και να εμπλουτιζεται ο ανθρωπος.

    Επισης, απο τους τέως προεδρους της γείτονας χώρας Τουρκιας ο Σουλειμάν Ντεμιρέλ που ήταν 45 χρόνια στο τιμόνι και κυβέρνουσε, έλεγε: « Το να περπατας στους δρόμους, δεν σημαίνει οτι τελειώνουν οι δρόμοι », όπως και στην πολιτική
    «Το χθές, ηταν χθές και δεν εχει να κανει με το σημερα» πάλι το έλεγε.

    Δεν ανταποκρίθηκα άμεσα, λόγω της δουλειάς μου. Όμως, στην ζωή μου πάντα εχω μάθει να ανταποκρίνομαι θετικά ή αρνητικά. Μέσα στα πλαίσια αυτά, αποφάσισα να απάντησω στα ερωτήματα σου, γιατί το θεώρησα και ασέβεια εκμέρους μου. Απο την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να είμαστε και αυστηροι, διότι κοινό διάλογο κάνουμε.

    Επίσης, πολλές φορές αυτά που γράφουμε, μπορεί οι άλλοι να μην το καταλάβουν ή αυτά που θέλουν να καταλαβουν και το βλέπω θετικό. Ένα κείμενο, εάν το διαβάσουμε στο σύνολο αποκτούμε μια συλλογική εικόνα, ομως εαν το διασπάσουμε άλλα θα καταλάβουμε. Εάν πάρουμε μια λέξη ή φράση ίσως τίποτα να μην μας λέει, αλλά, όπως θελουμε μπορουμε να την χρησημοποιήσουμε. Αυτο που κάνουν οι δημοσιογράφοι στα ΜΜΕ, άλλα μπορείς να πείς και μετά στο ψαλίδι, αλλά βγαίνουν στη φόρα….

    ====»ΩΣ ΙΜΑΜ ΜΕΧΜΕΤ, ΑΡΧΙΚΑ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.
    ++++ΩΣ ΑΤΟΜΟ, ΗΜΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ++++ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΟ 1993 ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: « ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Η Π……..Α .». ΤΟ 1996 ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΕΡΔΙΣΑ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ, ΔΙΟΤΙ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ,… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟ 1996 ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ «ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η Π……..Α ΜΕΣΑ.» ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΠΑΛΙ: «ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΥΤΕ Π………Σ. ΓΙΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Π……ΝΑ. .» ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ.

    ++++ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ: «ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ» ΛΕΕΙ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΤΕ , ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ, ΣΤΑ ΜΕΛΙΒΟΙΑ, ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ, ….κα. ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ, ΟΤΙ «ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΕΝΤΕ ΜΗΛΑ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ ΕΝΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ», ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΠΙΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΗΜΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΓΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ Ή ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑ.

    ++++ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΓΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ. ΔΙΟΤΙ, ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕΘΟΔΟ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ, ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΡΊΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΤΣΙ, ΤΟΥΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.

    ++++ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΜΟΥ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΜΑΜ ΜΟΝΟ! ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ, ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ!

    ++++ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΝΑΠΝΕΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ «ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ.

    ++++ΩΣ ΙΜΑΜ ΜΕΧΜΕΤ, ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΓΙΝΑ ΘΥΣΊΑ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΜΕΥΜΑΤΙΚΑ….

    ++++ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΗΤΑΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΖΗΣΑ ΑΥΤΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

    ++++ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ;

    ++++ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ Ή ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ή ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ Ή ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. ΟΜΩΣ, ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

    =====Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΙΑ!!!… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΑΝ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ.

    =====ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.

    =====Η ΘΡΑΚΗ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.

    =====ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΠ. Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.

    =====ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.
    =====ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ-ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.

    =====ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ. ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΑΚΟΜΑ.

    ====ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟΝΤΑ, ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΩ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

    ====ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΛΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΤΟ ΕΣΥ ΤΟΥ ΕΧΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΕΙΟ.

    ====ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΨΥΧΟΡΓΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.

    =====ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΚΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΙΑ!… ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1993 ΠΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ;

    ====ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1993 ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ;

    ====ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;

    =====ΕΔΩΣΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΑΥΤΟ;

    =====ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ Κ.Ε.Π., ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΕΞΗΠΗΡΕΤΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ;

    =====Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ, ΣΧΕΔΙΑ,…ΚΑ.. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ «ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ-ΑΛΛΟΔΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ» ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.

    ++++ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ Ή ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΕΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΚΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΕΑ, ΔΙΟΤΙ, ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.

    ++++ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1993-1996.

    ++++ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΙΟ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;

    ++++ 35.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΕΙΧΑΝ 150 ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.

    ++++ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.

    ++++ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΛΕΦΤΑ; Ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ++++ΜΗΠΩΣ, ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ++++ΜΗΠΩΣ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΕΓΛΟΓΙΚΑ; ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ;

    ++++ΜΗΠΩΣ, ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;

    ++++ΜΗΠΩΣ,……….. ΤΑ «ΜΗΠΩΣ» ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ!!!!

    ====ΔΙΟΤΙ, ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΨΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ, ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ. ΩΣ ΛΑΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ!!!

    ====ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ, ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ; ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΕΙΞΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

    ====ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΝΤΕ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ.

    ΣΗΜΕΙΩΜΑ: ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ 1993, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ.

    Μεχμέτ Ιμάμ
    (Οικονομολόγος-Ερευνητής)
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
    ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    «Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»
    m.imam61@yahoo.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s