Δεν υπάρχουν ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ; ; ;


Να απαντήσουν στα παρακάτω ; ; ;

Παναγιώτης Παππάς
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ,ΑΚΑΔΗΜΙΑΚΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ, PhD.

ΣΥΥΜΠΑΤΡΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΝΙΣΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ!

Κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΡΗΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ «ΔΕΙ, ΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΝ ΑΝΕΥ ΜΑΛΑΚΙΑΣ»?
Κ. ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΡΑΣΕΙΡΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ «ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ» ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΙΑ ΣΟΥ. ΑΔΩΝΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ, ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ «ΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΗΣ», ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ?

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΚΣΤΡΑΤΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ, ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΦΡΑΓΓΙΑΣ, ΚΙΒΔΗΛΟΥ, ΑΓΓΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΗΠΑ, Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΨΩΡΟΚΩΣΤΕΝΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ, ΕΝΩ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΩΣ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΝΔΟΞΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ http://dikaiopolis.gr/2012/01/24/3851_kz/, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΖ. Φ. ΚΕΝΕΝΤΥ, ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΙΡΑΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΠΤΩΣΗ ΒΑΓΔΑΤΗΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΜΕΜΟΥΑΡ, ΚΑΝΤΑΦΙ, ΚΛΠ. ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΜΕ.
ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, ΔΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ (ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΤΕΣ), ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΩΡΑ 5.30, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΕΣΟΠΤΡΟΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΙΔΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ. ΘΕΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

Ο Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΛΠ. ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΑΤΑΙ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

ΓΙΑΤΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΚΑΥΣΙΜΑ, ΚΛΠ? ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩ!

ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕΤΡΑΣ, Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΕ!

Κ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, ΦΥΣΙΚΕ, Κ. ΠΑΔΗΜΕ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΜΕ ΨΕΥΔΟΠΠΡΟΦΗΤΙΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΥΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΕΡΗΦΡΝΕΥΕΤΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ!

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΩΡΑ?

ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΑΦΘΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩ, ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΚΤΟΜΥΡΙΩΝ ΑΝΑΡΓΩΝ, ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ!

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ‘Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ?

ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ, ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΑ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΩΡΑ 5.30, ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΝ ΕΣΟΠΤΡΟΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 47, ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΙΔΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ (ΜΑΖΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΕΩΛΥΣΙΩΝ. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΝ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΑ, ΔΩΡΕΑΝ (ΑΝΕΥ ΤΟΚΩΝ), ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΞΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ. ΤΕΛΕΙΑ!

ΑΛΟΓΟΙ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ … ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΡΟΦΙΚΗ ΤΑΧΑ ΛΥΣΗ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΝΤ?
7/2/2012

ΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΟΖΩΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΓΙΑΤΙ?
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ?
ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ?
ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΣΕ 12.000 ΚΡΥΦΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. Λ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ. ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΦΩΝΑ, Κ.Λ.Π.,

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩ, ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΤΡΙΤΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ. ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ.

Ε-ΜΕΙΛ ppappas@papimi.gr

ksipnistere.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s