Οχυρωματικά έργα στο Σύνταγμα ενόψει συλλαλητηρίου


Ο φόβος φυλάει τα έρμα και από τις 06:30 το πρωί της Τετάρτης άνδρες των ΥΜΕΤ στήνουν κιγκλιδώματα στο Σύνταγμα, ενώ τρεις κλούβες βρίσκονται ήδη στη Β. Σοφίας. Στις 16:00 είναι προγραμματισμένο το νέο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα κατά του νέου μνημονίου και των μέτρων που μας έρχονται, μέτρα όπως περικοπές σε μισθούς και συντάξεις που ψηφίζονται άμεσα στη Βουλή. Από πολύ νωρίς το πρωί λοιπόν, στο Σύνταγμα ξεκίνησαν τα… οχυρωματικά έργα.

Κιγκλιδώματα στήθηκαν στην πλατεία μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη και όχι μόνο τοποθετήθηκαν, αλλά τα έδεσαν και μεταξύ τους για να μην μπορούν να υποχωρήσουν. Τα κιγκλιδώματα στον Άγνωστο δεν είναι τα μοναδικά… μέτρα που θα ληφθούν.

Πίσω τους, μπροστά στο Μνημείο θα παραταχθούν διμοιρίες των ΜΑΤ. Το ίδιο θα γίνει και περιμετρικά της Βουλής, ενώ οι γνωστές κλούβες θα στηθούν μπροστά στα λουλουδάδικα, αποκόβοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας. Στόχος να μη γίνουν επεισόδια, όπως αυτά την Κυριακής και κυρίως να μην πλησιάσει το πλήθος στη Βουλή, την ώρα που μέσα θα συνεδριάζει η Επιτροπή Οικονομικών, όπου συζητείται ο εφαρμοστικός νόμος του νέου μνημονίου.

 

 

pisoapothnkoyrtina.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s