Ισχύουν κανονικά οι περιοριστικοί όροι για τον ΤσοχατζόπουλοΙσχύουν κανονικά οι περιοριστικοί όροι για τον Τσοχατζόπουλο

Αντιδρά ο δικηγόρος του στην άρνηση του εφέτη-ανακριτή

Δήλωση στην οποία κάνει λόγο για «καταστρατήγηση» των διατάξεων περί επιβολής περιοριστικών όρων, εξέδωσε με αφορμή την άρνηση του εφέτη ανακριτή να αποδεχθεί αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο δικηγόρος τού πρώην υπουργού, Γιάννης Παγορόπουλος.
Στη δήλωσή του ο συνήγορος του κ. Τσοχατζόπουλου σε βάρος του οποίου επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης «πόθεν έσχες», αναφέρεται στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος για την επιβολή όρων και υποστηρίζει ότι στην περίπτωση του εντολέα του η επιβολή των όρων αφορούσε την «τυπική παράλειψή του να δηλώσει το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, που αποκτήθηκε τον Απρίλιο του 2010, στη δήλωση του 2010».

Τονίζει, επίσης, πως ο πρώην υπουργός είναι εξαρχής παρών σε όλες τις υποθέσεις που τον αφορούν, δηλώνοντας τις νομικές και πολιτικές του θέσεις, χωρίς να κριθεί ύποπτος φυγής και χωρίς να του επιβληθεί κανένας όρος.

Ο ανακριτής της υπόθεσης αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα του κ. Τσοχατζόπουλου για μείωση του ποσού της χρηματικής εγγύησης των 150.000 ευρώ και για άρση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Έτσι, οι όροι ισχύουν κανονικά, όπως ισχύει και η απόφαση δέσμευσης του ακινήτου στην Ακρόπολη, και ο πρώην υπουργός καλείται να καταβάλει τα χρήματα, ή εγγυητική, έως την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s