ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ CIA ΤΟ Wikileaks ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ CIA ΤΟΥ Stratfor


«…Τα καπάκια των βόθρων άνοιξαν και η τοξική μπόχα των «αποκαλύψεων» θα είναι το καύσιμο για να κινηθεί το ρυμουλκό που θα ξεσύρει απο τα σκοτάδια και το παρασκήνιο το νέο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς…»

Εισαγωγικό σχόλιο  απο την «Κλασσικοπερίπτωση»

Δεν Θα διαφωνήσω με τον σχολιασμό  της»είδησης»  απο τον  καλο φίλο  «Οίμο», ωστόσο  θα συμπλήρώσω  λέγοντας  ότι η αξία  ακόμα και των σκοπίμων  «διαρροών» ή  «αποκαλύψεων» αποτιμάται  απο τον καθένα  ανάλογα  με το  πως  μπορεί ή θέλει να τις χρησιμοποιήσει.Εμείς πάντως αξιοποιούμε  προς το  συμφέρον  της τόνωσης του εθνικοαπελευθερωτικού  αγώνα, την κάθε πληροφορία  από όπου και αν αυτή προέρχεται , υπό την προϋπόθεση ότι  δεν ανήκει  στην σφαίρα  της μπαρουφολογίας.

Θα θυμήσω στους  φίλους επισκέπτες  ότι  όταν πρωτοπλασαρίστηκε το Wikileaks ως εναλλακτικό Μέσο Μαζικής Εξαπάτησης (ΜΜΕ) η «Κλασσικοπερίπτωση» είχε αφιερώσει  κάμποσες αναρτήσεις σχετικά  με αυτό και τον  κρυφό  του ρόλο ( βλ. εδώ) και είναι αλήθεια ότι  τότε,  ελάχιστοι  συνιστολόγοι  έδωσαν σημασία σε αυτά που γράφαμε.

Διαλέγουμε μερικά  απο αυτά  μιας και η «συγκυρία» τα  φέρνει πάλι  στην επικαιρότητα:

 Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010
 Wikileaks : Ο έξυπνος αποδομητικός μηχανισμός της παγκόσμιας κυβέρνησης

…Οι χρεοκοπίες αρχικά των κρατών του Ευρωπαϊκού νότου καθώς επίσης και η αποδυνάμωση του  ήδη αμφιλεγόμενου ατλαντικού προστατευτισμού θα είναι  η αρχή μιας αλυσιδωτής αντίδρασης η οποία θα κατακερματίσει  το  πολιτικό σύστημα  και θα δημιουργήσει την πλαστή ανάγκη της ανάδειξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Ο νέος ολοκληρωτισμός βρίσκεται ante portas και οι λαοί παιδαγωγημένοι στα  νανουριστικά  δόγματα της «Νέας Εποχής» δεν θα έχουν αναπτύξει εκείνες τις αντιστάσεις που θα ανέκοπταν  αυτή την ζοφερή  προοπτική.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, το wikileaks  δεν είναι τίποτε άλλο παρά  ένας χρήσιμος και έξυπνος αποδομητικός  μηχανισμός  του παγκόσμιου πολιτικού συστήματος , ο οποίος στερούμενος  πολιτικών κατευθύνσεων και ιδεολογίας  εξυπηρετεί τα συμφέροντα  του  αναδυόμενου νέου ολοκληρωτισμού  που θα  εφαρμοστεί άριστα  με μία  «παγκόσμια κυβέρνηση».

Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο καπιταλισμός  έτσι κι αλλιώς θα  εμφάνιζε  τέτοιου είδους  «αυτοάνοσες» ασθένειες  και έτσι πιο «ευάλλωτος¨ θα είναι εύκολο να χτυπηθεί απο τα «αριστερά».θα συμφωνούσαμε ενδεχομένως με αυτή την «θεωρία»  αν  ο περιγραφόμενος  «αριστερός αντίπαλος» υπήρχε  σαν  αυτόνομη και αποστειρωμένη απο τις «καπιταλιστικές ασθένειες» οντότητα  και άν  το σημερινό σύστημα  έπνεε τα λοίσθια.Δυστυχώς όμως  ούτε ο καπιταλισμός είναι ετοιμοθάνατος , ούτε φυσικά  η «αριστερά»  έμεινε απρόσβλητη τόσο απο τις δικές της «παιδικές ασθένειες» και απο τις  μεταλλάξεις  που  προκάλεσε η  ενεργός συμμετοχή της στο καπιταλιστικό σύστημα.

Αυτό που μένει  τελικά στους λαούς είναι να αντισταθούν  κατ΄αρχάς  πνευματικά στην αποδοχή της  νεοεποχήτικης  κοσμοαντίληψης  και να υπερασπισθούν τα Θεόσδοτα δώρα της ελευθερίας και του αυτεξούσιου  που είναι και ο  κύριος στόχος της  «Νέας -νέας Τάξης Πραγμάτων».Άλλος ένας τρόπος  αντίστασης σε αυτήν την επερχόμενη παγκόσμια λαίλαπα, είναι η καλλιέργεια του πατριωτισμού   και η δημιουργία  πατριωτικών  κινημάτων  τα οποία θα ανακόψουν την σχεδιασμένη  αποεθνοποίηση  των κρατών και την εξ αυτής ανάδυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία δεν θα βασίζεται  ασφαλώς σε κάποιου είδους διεθνισμό, αλλά στην  επιβολή μίας παγκόσμιας δικτατορίας.Μιας δικτατορίας  η οποία  θα  «συγκολήσει» δια της βίας  όλους τους λαούς   αφού πρώτα  θα τους έχει δέσει πισθάγκωνα μέσω της  οικονομικής εξαθλίωσης και της  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Αυτό  που άλλοι το θεωρούν ως  προοπτική  της  παγκόσμιας ειρήνης και  ευημερίας , θα είναι στην πραγματικότητα  η ειρήνη και η  ευημερία μιας παγκόσμιας φυλακής  οι κρατούμενοι της οποίας αναγκαστικά  θα κάθονται ήσυχοι και  θα είναι ευχαριστημένοι  με το «συσσίτιο»  που θα τους προσφέρουν.

Τετάρτη  1 Δεκεμβρίου 2010
Το Wikileaks και ο ιδρυτής της τοποθετούνται σε «εφεδρεία εργασίας» απο τα αφεντικά της «παγκόσμιας κυβέρνησης»

…Με δυό λόγια  ο δημιουργός των Wikileaks  κ. Ασάντζ , τον οποίο μέχρι χθές τον ήξερε μόνο  η μάνα του και εκείνοι  απο τον σκληρό πυρήνα  της «Νεώτερης Νέας Τάξης Πραγμάτων (αυτοί δηλαδή που του έστελναν τα απόρρητα κοπροϋπολείμματα της Αμερικανικής  υπόγειας διπλωματίας) κατά τα φαινόμενα  αποσύρεται  σε  «εφεδρεία εργασίας»  που λένε  και οι δικοί μας  «μεταρρυθμιστές» και «εθνοσωτήρες».

Τα καπάκια των βόθρων άνοιξαν  και η τοξική μπόχα των «αποκαλύψεων» θα  είναι το καύσιμο για  να κινηθεί το ρυμουλκό  που θα ξεσύρει απο τα σκοτάδια και το παρασκήνιο   το νέο παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς.
 Οι  στρατηγικές ισορροπίες  που ετσι κι αλλιώς  στηρίζονταν  σε μια  κλωστή,  θα μετατραπούν  σταδιακά σε  παγκόσμια ανισορροπία , και η οικονομική κατάρρευση  των εθνών-κρατών  που ήδη  έχει ξεκινήσει, θα αποτελέσει  τον καταλύτη  ο οποίος   θα επιταχύνει  την ανάπτυξη  πολιτικών και στρατιωτικών …πρωτοβουλιών εκ μέρους της  «παγκόσμιας κοινότητας»  δια μέσου του ΟΗΕ και του μεταλλαγμένου  ήδη ΝΑΤΟ.
Τότε, όταν δηλαδή τα πράγματα θα έχουν φθάσει στο  σημείο βρασμού, ο κόσμος θα δεχτεί  με ανακούφιση την «εκτονωτική» βαλβίδα  μιας  «παγκόσμιας κυβέρνησης»  η οποια  φυσικά θα λέει:
«Θυμάστε την μπόχα των αποκαλύψεων του wikileaks και την θανατηφόρα  πανούκλα της παγκόσμιας οικονομικής αταξίας;
Εμείς  θα  βάλουμε σε μία   τάξη τα πράγματα.
Για να το πραγματοποιήσουμε όμως αυτό,  θα πρέπει  να κάψουμε  όλα  όσα είχατε κρυμμένα στις καρδιές και το μυαλό σας , ώστε  «κεκαθαρμένοι»  απο την  παλιά ηθική και το αποτυχημένο  αξιακό σύστημα  του παρελθόντος  να κάνετε μαζί μας μια νέα αρχή  σε έναν νέο κόσμο»

Ακολουθεί (επιτέλους) το άρθρο του φίλου μας «Οίμου»:

ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ

Το άρθρο που κυριαρχεί στις ειδήσεις από χθές εἰναι οι

Αποκαλύψεις του Wikileaks για πετρέλαια στην Ελλάδα

το οποίο λέει μεταξύ άλλων

«Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα Wikileaks, το ίδρυμα Stratfor, που θεωρείται βιτρίνα της αμερικανικής CIA επιβεβαιώνει σε τηλεγραφήματα του ότι στο ελληνικό υπέδαφος υπάρχουν πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα, ειδικά στην περιοχή της Νότιας Κρήτης. Μάλιστα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των ΝΕΩΝ, οι Αμερικάνοι για αυτό το λόγο θέλουν την Ελλάδα στη ζώνη του δολαρίου και όχι του ευρώ ενώ επικαλείται και μυστικές έρευνες που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως.»

Ε λοιπόν κύριοι τέλος με την προπαγάνδα σας…

Χθές το πρωί, ο πολύς κος Ντάσκας, από το » αντιστασιακό » Ράδιο 9, διετείνετο αναφέροντας συνεχώς το πρακτόρικο δημοσίευμα, ότι «μερικοί θέλουν να μας πάνε  στην δραχμή σαν μεταβατικό στάδιο, για να μας συνδέσουν μετά με το δολάριο» και είπε ξεκάθαρα ότι » η δραχμή είναι συνδεδεμένη με το δολάριο»!

Εμείς, όσοι έχουμε νουν, μιλάμε για ελεύθερη, άτοκη, λαϊκή δραχμή, που θα τυπώνεται από την ελληνική πατριωτική κυβέρνηση και δεν θα την χρωστάμε σε κανέναν.
Βλέπε σχετικά

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τώρα θα δώσουν τα ρέστα τους για να προπαγανδίσουν το ευρώ, να μας παρουσιάσουν ότι μόνο από αυτό θα σωθούμε (ήδη έχουμε «σωθεί» 3φορές και έπεται συνέχεια) και ότι αν πάμε στη δραχμή θα καταστραφούμε…

Τώρα σκεφτήκανε κι αυτό. Σου λένε, αυτοί ούτε να ακούσουν για αμερική και δολάριο, οπότε ας τους φοβίσουμε με το δολάριο, συνδέοντάς το με τη δραχμή, θυμίζοντάς τους και την Αργεντινή που είχε νόμισμα συνδεδεμένο με το δολάριο (αυτά έλεγε ο Ντάσκας χθές) για να γραπωθούν από το ευρώ…

Η αλήθεια είναι ότι το ευρώ είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ή καλύτερα αυτά τα δύο, αποτελούν τις δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.

Δεν βάλαμε άλλωστε τυχαία στο σήμα της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ αγγλιστί GBG), που φτιάξαμε πρίν ενάμισι χρόνο, εκατέρωθεν το δολάριο και το ευρώ!!!

Ε λοιπόν δεν πιάνουνε πλέον τα κολπάκια, σας τραπεζοπιστωτικά σιωνιστικά φερέφωνα και λοιποί παπαγάλοι και αφελείς.

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν στους πονηρούς, ότι όταν λέμε επιστροφή στην δραχμή, δεν μιλάμε για την τοκογλυφική δραχμή στην οποία θέλουν να μας ρίξουν αφού αγοράσουν κοψοχρονιά όλο τον πλούτο που έχουμε, αλλά για γνήσιο, ελεύθερο, εθνικό νόμισμα.

klassikoperiptosi.blogspot.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s