29 δις ετησίως μας κοστίζουν οι λαθραίοι… αλλά στους Έλληνες μειώνουν το επίδομα ανεργίας για να γλυτώσουν λίγες πενταροδεκάρες


Είχαμε γράψει στο παρελθόν για τον πονοκέφαλο που έχει δημιουργηθεί στο υπουργείο οικονομικών από την αυξημένη ζήτηση για επιδόματα ανεργίας που, προφανώς, προκαλεί η πολιτική της συγκυβέρνησης του μνημονίου. 

Μία πολιτική που ως σκοπό της έχει την οικονομική εκμηδένιση των Ελλήνων και το ξεπούλημα των πάντων στους διεθνείς τοκογλύφους.

Η πολιτική αυτή, ως γνωστόν, έχει φέρει σε απόγνωση τους πάντα εκτινάσσοντας στα ύψη τα ποσοστά ανεργίας και έχει προκαλέσει «συμφόρηση» στους διαδρόμους του ΟΑΕΔ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρανε στοιχεία του υπουργείου οικονομικών παρά την «οικονομία» που κάναν οι Έλληνες πολιτικοί σε βάρος του Ελληνικού Λαού, οι δαπάνες του Δημοσίου αυξάνονταν αφού οι αιτών τες και λαβαίνοντες το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ είχαν ρυθμό γεωμετρικής προόδου. Αυτό χωρίς, φυσικά, να συνυπολογίσουμε τους λαθρομετανάστες που καταχρηστικά και παρανόμως λαβαίνουν επιδόματα χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ τους.

Ενδεικτικό ότι πολλοί από αυτούς ζουν στις χώρες τους σαν βασιλιάδες λαβαίνοντας το επίδομα ανεργίας Ελλάδας, το οποίο είναι πολλαπλάσιο των μισθών που λαμβάνουν στις χώρες τους.

Αρχικώς το υπουργείο δοκίμασε να φορολογήσει το επίδομα ανεργίας μπας και καταφέρει να αφαιμάξει και από τους άνεργους κάποιο ποσό, για να επιζήσουν οι «ημέτεροι» του πολιτικού συστήματος.

Αφού, όμως, η «τρόικα» παρέμενε ανικανοποίητη αποφασίστηκε όλα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ να μειωθούν, όπως και οι μισθοί, κατά 22% από 12 Μαρτίου.

Γιατί αν μη τι άλλο αν είναι το κράτος να εισπράξει από κάπου, αυτοί είναι οι άνεργοι και οι απελπισμένοι Έλληνες.

Άλλες προτάσεις δεν υπάρχουν!

Ούτε τα 29 δις ετησίως (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μετά δηλαδή το «μαγείρεμα») που στοιχίζει η παραμονή των μυριάδων λαθρομεταναστών, τους δίνει κάποια ένδειξη προς τα που πρέπει να κινηθούν.

Η βλακεία και η ανικανότητα πλέον δεν είναι καν ελαφρυντικό.

Η μόνη απάντηση στο «γιατί τα κάνουν όλα αυτά» είναι η σχεδιασμένη αποδόμηση του Ελληνισμού και το ξεπούλημα της Ελλάδας.

oxafies.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s