Στ. Μάνος: Με την παραίτησή του ο Παπανδρέου έσωσε την Ελλάδα


Τι λέει για την κυβέρνηση Παπαδήμου, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τη στάση της Αριστεράς, το μοιραίο λάθος του Ανδρέα στο Νταβός και το «χαμένο εκατομμύριο» της Ντόρας.

Του Χ.Κ. Λαζαρόπουλου

Τον χαρακτηρίζουν αντισυμβατικό, αιρετικό, σκληροπυρηνικό του νεοφιλελευθερισμού, ωστόσο όλοι σέβονται και διαβάζουν τις απόψεις του όσο κι αν διαφωνούν.

Ο λόγος για τον κ. Στέφανο Μάνο, ο οποίος κάνει μια σημαντική παρέμβαση στο“Newsbomb.gr” λέγοντας ότι με την παραίτησή του, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου έκανε τη μόνη σοβαρή ενέργεια για να σώσει τη χώρα. Ο κ. Μάνος ασκεί κριτική προς την κυβέρνηση του κ.Λουκά Παπαδήμου, ειδικά όσον αφορά στην αποτελεσματικότητα και τις επιδόσεις της.

Αναφέρεται επίσης στη Νέα Δημοκρατία με θετικές εκτιμήσεις ενώ είναι σκληρός στηνκριτική του προς την Αριστερά και τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. Ο κ. Μάνος αναφέρεται επίσης στην υπόθεση με το «χαμένο εκατομμύριο» ενώ αναμοχλεύει μια λεπτομέρεια που έχουμε ξεχάσει: ποιος έχει συμφωνήσει με την Τουρκία να μη γίνουν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Αιγαίο.

Όσον αφορά στο ερώτημα «αν έχουμε πιάσει πάτο» λέει αφοπλιστικά: «Υπάρχουν πολλοί πάτοι, κάτω από τον πάτο».

Όπως και να γίνει οι αναφορές του κ. Μάνου έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

 

mediagate.gr

 

Σχόλιο ΜySatelite: ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΣ … ΟΝΤΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ!

Σχολιάστε